tag:blogger.com,1999:blog-1739271948103165356.post1373477441729126530..comments2024-03-21T16:41:38.966+02:00Comments on Lissa`s Cakes: Prajitura''amandina''Lissa's Cakeshttp://www.blogger.com/profile/05021615325815364051noreply@blogger.comBlogger63125tag:blogger.com,1999:blog-1739271948103165356.post-791733922411723662013-12-01T16:38:20.602+02:002013-12-01T16:38:20.602+02:00buna Cornelia ,poate ca nu pui suficienta faina ,p...buna Cornelia ,poate ca nu pui suficienta faina ,pune lingura plina ,sa aibe putin varf .Lissa's Cakeshttps://www.blogger.com/profile/05021615325815364051noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739271948103165356.post-91168488009264609112013-11-25T13:02:16.123+02:002013-11-25T13:02:16.123+02:00Buna ziua ! Felicitări pentru " minunile"...Buna ziua ! Felicitări pentru " minunile" pe care le realizati! Tot ceea ce am încercat a fost apreciat ,am insa o mare problema ,nu știu de ce după ce scot blaturile din cuptor ,la câteva minute se " strâng" ...indiferent de reteta folosită ... Aveți idee care e greșeala pe care o fac ? Multumesc !Corneliabrebenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739271948103165356.post-63482226684399682062012-04-30T21:52:08.994+03:002012-04-30T21:52:08.994+03:00foarte bune amandina si diplomat am facut doua tor...foarte bune amandina si diplomat am facut doua torturi minunate felicitari poate reusesc sa trimit pozele sunt la inceput nu prea stiu cum se trimitclaudianoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739271948103165356.post-19851151586076259032012-04-20T09:40:01.009+03:002012-04-20T09:40:01.009+03:00buna Dina ,sincer nu stiu cum e amandina adevarata...buna Dina ,sincer nu stiu cum e amandina adevarata ,asta e doar o prajitura pe care eu sub denumirea asta o am de ani de zile..si mai am o prajitura care tot amandina se numeste dar e alta reteta...de fapt exista foarte multe prajituri la fel, dar sub alte denumiri ...cine mai stie care e originalul....daca sti amandina adevarata te rog sa-mi trimiti si mie reteta pe mail,daca nu cer prea mult,multumesc.Lissa's Cakeshttps://www.blogger.com/profile/05021615325815364051noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739271948103165356.post-53625076118189306472012-04-20T08:09:14.011+03:002012-04-20T08:09:14.011+03:00O excelenta prajitura cu ciocolata. Dar, nu amandi...O excelenta prajitura cu ciocolata. Dar, nu amandina. E greu sa faci o amandina adevarata, nu-i asa?Dinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739271948103165356.post-40374647013261847352012-04-09T12:25:57.106+03:002012-04-09T12:25:57.106+03:00se folosesc ouale intregi ,exact cum am scris in r...se folosesc ouale intregi ,exact cum am scris in reteta.Lissa's Cakeshttps://www.blogger.com/profile/05021615325815364051noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739271948103165356.post-80662763692926911372012-04-08T12:43:37.031+03:002012-04-08T12:43:37.031+03:00lissa am o intrebare la crema se adauga ouale intr...lissa am o intrebare la crema se adauga ouale intregi sau numai galbenusul pt ca eu nu am mai facut niciodata crema cu ouale intregi numai cu galbenusuriAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739271948103165356.post-43751671475437533332012-02-24T23:59:59.087+02:002012-02-24T23:59:59.087+02:00Delicioasa! Am facut si eu acum aceasta prajitura ...Delicioasa! Am facut si eu acum aceasta prajitura si e super buna! Multumesc pentru reteta! RamonaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739271948103165356.post-89745192758073707172012-02-18T17:24:54.787+02:002012-02-18T17:24:54.787+02:00Buna Lisa! Am facut si eu amandina si inca alte do...Buna Lisa! Am facut si eu amandina si inca alte doua pajituri si au fost foarte apreciate. Iti multumesc ca esti aici pentru noi.vali enachenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739271948103165356.post-20166673177254303152011-09-16T16:59:30.137+03:002011-09-16T16:59:30.137+03:00Buna ziua:) nu obisnuiesc sa dau commenturi pe blo...Buna ziua:) nu obisnuiesc sa dau commenturi pe bloguri dar de data aceasta fac o exceptie cai vreau sa va multumesc pentru reteta! mi a iesit perfect(cel putin asa spun cei dragi).mult succes si spor in continuare!monicanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739271948103165356.post-59769564047528434502011-08-11T15:22:38.059+03:002011-08-11T15:22:38.059+03:00super prajitura:xsuper prajitura:xandreea:xhttps://www.blogger.com/profile/16353483482794464193noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739271948103165356.post-33733198423813492162011-08-11T15:22:16.524+03:002011-08-11T15:22:16.524+03:00super buna prajitura:xsuper buna prajitura:xandreea:xhttps://www.blogger.com/profile/16353483482794464193noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739271948103165356.post-85119234537125951032011-07-30T22:32:37.991+03:002011-07-30T22:32:37.991+03:00arata extraordinar de bine!
am incercato acuma se...arata extraordinar de bine!<br /><br />am incercato acuma seara..dar :(( nu mia crescut a iesit pe jumate cat este la tine blatul taiat in doua.<br /><br />oare de ce?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739271948103165356.post-46499058601281607202011-04-21T13:09:33.919+03:002011-04-21T13:09:33.919+03:00buna...ouale se pun intregi pe abur impreuna cu za...buna...ouale se pun intregi pe abur impreuna cu zaharul.Risc sa se taie crema este la orice prajitura, dar... crema trebuie sa nu fie calda cand o amesteci cu untul ,untul sa fie lasat la temperatura camerei si apoi frecat bine,sa fie moale si apoi pui din crema peste unt (margarina)si mixezi.E foarte buna.<br />Sarbatori fericite si din partea mea.Lissa's Cakeshttps://www.blogger.com/profile/05021615325815364051noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739271948103165356.post-64672689304223641792011-04-21T10:28:41.065+03:002011-04-21T10:28:41.065+03:00Buna Lissa...Ai un blog nemaipomenit!! As vrea sa ...Buna Lissa...Ai un blog nemaipomenit!! As vrea sa fac de Paste aceasta minunata prajitura, insa am e nelamurire la crema (sunt mai noua in domeniu): ouale se pun intregi la bain marie sau doar galbenusurile? Exista riscul sa mi se taie crema? Multumesc! Sarbatori fericite!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739271948103165356.post-67182819166552784762011-04-18T08:48:07.558+03:002011-04-18T08:48:07.558+03:00Danutsa sincer ma bucur ca ti-a placut prajitura.....Danutsa sincer ma bucur ca ti-a placut prajitura....sper ca ai facut ceva bun si de Florii,la multi ani!!Lissa's Cakeshttps://www.blogger.com/profile/05021615325815364051noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739271948103165356.post-59972787252753158952011-04-15T14:31:38.154+03:002011-04-15T14:31:38.154+03:00Buna Lissa..Ma bucur ca ai revenit ..si mi ai rasp...Buna Lissa..Ma bucur ca ai revenit ..si mi ai raspuns:D!<br />Prajitura deja este savurataaaa..yammi yamii da buna a mai iesitt...si un secret!:d..nu mi sa intarit asa tare ciocolata..poate pentru ca erau cerealele..nush..A avut un gust asa putin crocant de la ciocolata cu cereale..foarte buna..<br />acum caut o reteta pentru Florii(este si ziua ema de nume)..<br />O zii furmoasa:*>:D<dannutsahttp://danna_vio@yahoo.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739271948103165356.post-69549708672102098642011-04-14T09:44:41.478+03:002011-04-14T09:44:41.478+03:00Danutsa ma bucur ca ai incercat din retete.Glazura...Danutsa ma bucur ca ai incercat din retete.Glazura doar din ciocolata simpla o sa se crape la taiat,daca nu ai frisca o poti amesteca cu 1-2 lg de unt.<br />Tava mea are exact dimensiunile ce le-ai scris...<br />Te imbratisez si eu si multumesc de complimente,te pup..Lissa's Cakeshttps://www.blogger.com/profile/05021615325815364051noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739271948103165356.post-48296033404047532962011-04-12T22:32:08.398+03:002011-04-12T22:32:08.398+03:00Buna Lissa!Din nou..ti am mai scris la tortul Dipl...Buna Lissa!Din nou..ti am mai scris la tortul Diplomat(danna din Belgia)..esti Fenomenalaaaa..jur!!pff..toata ziua am deschis blogul tau,si am urmarit toate retetele..In weekend am incercat Tortul Caramel(sau cu zahar ars cum il stiam eu)..a iesit,am avut o mica greseala..dar din greseli invatsam..nu?:d(trebuia sa il las mai mult timp in vasul in care l am copt,pana se racea complet..si nu l am lasat)..Acum am terminat Prajitura "AMANDINA"..vaii cat d frumoasa a iesit de abea astept sa o gust impreuna cu sotul meu.As vrea sa te intreb la glazura..eu iar nu am gasit aici frisca lichida..si doar am topit ciocolata(am avut cu cereale 2 si am pus si una simpla cu lapte)pe bain maire..mie teama putin acuma sa nu se intareasca prea tare..mai astept pana maine dimineata sa vad..oare puteam sa pun crema de finneti,eventual amestecata cu putina margarina sau unt..??de abea dupa ce am intins ciocolata m am gandit..acum sper sa nu se intareasca ff tare..o sa fac bineinteles poze..cum am fc si la celelate 2 tortuletse:D..aa si vroiam sa te mai intreb ce marime ai la tava in care faci aceasta prajitura..ca eu acuma am facut blatul intro tava 32/22..<br />Te imbratisez cu drag..salutari din Antwerpen:)..CLAR..FARA DOAR SI PAOTE CEL MAI TARE BLOG!!:*dannutsahttp://danna_vio@yahoo.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739271948103165356.post-2723476570588480362011-03-02T16:34:01.113+02:002011-03-02T16:34:01.113+02:00Bine-ai venit pe la mine ,Angela.
Multumesc mult p...Bine-ai venit pe la mine ,Angela.<br />Multumesc mult pentru aprecieri..si mie mi-ar place sa schimbam impresii,eu nu sunt cofetar dar imi place sa fac dulciuri si ornatul torturilor l-am invatat de pe internet .<br />Te pup.Lissa's Cakeshttps://www.blogger.com/profile/05021615325815364051noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739271948103165356.post-16032386294107920682011-03-02T16:31:17.545+02:002011-03-02T16:31:17.545+02:00Claudia,ai vazut ca nu e gretoasa crema,e o prajit...Claudia,ai vazut ca nu e gretoasa crema,e o prajitura foarte buna si ma bucur ca ai incercat-o.Lissa's Cakeshttps://www.blogger.com/profile/05021615325815364051noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739271948103165356.post-32542813576034081032011-03-01T18:52:21.561+02:002011-03-01T18:52:21.561+02:00Draga Lissa, de curand iti urmares Bloggul:D.Am ra...Draga Lissa, de curand iti urmares Bloggul:D.Am ramas foarte impresionata si as dori sa schimbam impresii deoarece si eu sunt cofetar si iubesc aceasta meserie dar pot spune ca tu esti mult mai experta<br /><br />Cu drag,AngelaAngelanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739271948103165356.post-85456982588611867392011-02-16T14:52:04.815+02:002011-02-16T14:52:04.815+02:00Azi am prestat si eu amandina.Ma temeam ca crema v...Azi am prestat si eu amandina.Ma temeam ca crema va fi gretoasa insa e ..delicioasa.<br />O greseala am facut: ideea era sa o fac sub forma de tort insa cred ca aspectul ei m-a dus cu gandul la ,,negrese'' si am taiat bucati apoi am aplicat glazura. :) A iesit un tort bucatele. <br />Ca pt prima data, important e gustul. Urmatoarea tura va fi ok.<br />Cu drag, Claudia.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739271948103165356.post-63949626533298965352011-02-04T09:54:23.894+02:002011-02-04T09:54:23.894+02:00Buna Dana,poti pune frisca in loc de unt si iasa f...Buna Dana,poti pune frisca in loc de unt si iasa foarte buna crema la gust ,daca frisca o bati foarte bine ,sa fie cat mai groasa de ai impresia ca se face unt ,atunci nu pui gelatina ,eu folosesc frisca vegetala gen hulala,viva..si cand inlocuiesc untul o bat bine de tot,poti adauga dupa ce e batuta cativa stropi de lamaie si o strange.<br />Ca sa faci tort rotund cu diam de 26 e suficient blatul sa-l tai in 3 parti ,daca-l faci dreptunghiular ,es zice sa faci o portie si jumatate si de blat si de crema,praful de copt nu are puterea sa-l umfle incat sa mai iasa o foaie .Blatul trebuie insiropat.Lissa's Cakeshttps://www.blogger.com/profile/05021615325815364051noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739271948103165356.post-23078829180646732372011-02-02T23:10:38.186+02:002011-02-02T23:10:38.186+02:00Draga Lissa,
as vrea sa fac si eu aceasta prajitur...Draga Lissa,<br />as vrea sa fac si eu aceasta prajitura dar sub forma de tort si am cateva intrebari:<br />1. La crema pot pune frisca in loc de unt, ii schimba gustul? In acest caz trebuie sa pun gelatina?<br />2. La blat pot adauga praf de copt, sa creasca astfel incat sa pot taia blatul in 3 parti? <br />3. Blatul avand ulei in compozitie, trebuie insiropat sau pot sa nu-i mai adaug sirop?<br /><br /><br />Iti multumesc frumos,<br />DanaAnonymousnoreply@blogger.com