tag:blogger.com,1999:blog-1739271948103165356.post660190010755429410..comments2024-03-21T16:41:38.966+02:00Comments on Lissa`s Cakes: tort de majorat PumaLissa's Cakeshttp://www.blogger.com/profile/05021615325815364051noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-1739271948103165356.post-65475544792696955342013-10-07T21:03:37.800+03:002013-10-07T21:03:37.800+03:00buna ,multumesc pt felicitari.
Tortul e de majorat...buna ,multumesc pt felicitari.<br />Tortul e de majorat ,nu de nunta...blatul e copt la cuptor normal, pentru blaturile mari se pot coace blaturi separate in doua tavi si apoi se unesc .Lissa's Cakeshttps://www.blogger.com/profile/05021615325815364051noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739271948103165356.post-87820002823036952072013-10-04T15:17:57.662+03:002013-10-04T15:17:57.662+03:00Buna ziua,felicitari pt ceea ce faceti,aveti maini...Buna ziua,felicitari pt ceea ce faceti,aveti maini de aur.....<br />As dori sa stiu pt cate persoane a fost tortul de nunta si ce diametru au avut blaturile???<br />Blaturile mi se par foarte mari,le coaceti in cuptor normal sau aveti cuptor special pt cofetarii??<br />Va multumesc....si la cat mai multe torturi.....Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739271948103165356.post-32344846013144768302013-10-02T14:12:52.662+03:002013-10-02T14:12:52.662+03:00multumesc Daniela,gheata e din blat si crema ganas...multumesc Daniela,gheata e din blat si crema ganas acoperit cu pasta.<br />Puma e pictata cu colorant rosu,mi-am facut eu sablon ce marime am avut nevoie.Pentru gratar este forma cu care imprimi si apoi eu mai accentuez liniile,mi-am cumparat-o de pe lumeabasmelor.ro si se numeste parca forma de imprimat cu model diamant. Lissa's Cakeshttps://www.blogger.com/profile/05021615325815364051noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739271948103165356.post-52150684353130835392013-10-02T09:57:06.620+03:002013-10-02T09:57:06.620+03:00Fantastic,absolut fantastic.Sunt fara cuvinte,atat...Fantastic,absolut fantastic.Sunt fara cuvinte,atat de mult imi place tortul.Gheata e facuta din blat si acoperita cu pasta sau e doar pasta?Si puma e desenata cu royal incing?Apoi vroiam sa va mai intreb,modelul de gratar pe blatul de jos,aveti o forma speciala cu care reusiti sa faceti liniile asa precise ?Scuzati-ma pentru toate intrebarile si va multumesc anticipat.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739271948103165356.post-64305200215902179242013-10-01T21:26:08.599+03:002013-10-01T21:26:08.599+03:00multumesc Mihaela.multumesc Mihaela.Lissa's Cakeshttps://www.blogger.com/profile/05021615325815364051noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739271948103165356.post-47661558865078576782013-10-01T20:23:49.316+03:002013-10-01T20:23:49.316+03:00Lisa, este superb tortul! Gheata "Puma" ...Lisa, este superb tortul! Gheata "Puma" este perfectă. Felicitări!MihaelaThttps://www.blogger.com/profile/04667557428339544066noreply@blogger.com