O prajitura foarte buna , usor de facut si usor de tinut minte pentru ca sunt cantitati egale de ingrediente pentru blat.
Pentru blat se masoara cantitatile cu lingura:
5 oua,
15 lg zahar,
15 lg ulei,
15 lg lapte ,
15 lg faina,
1 lg cu varf cacao,
3/4 dintr-un plic praf de copt.
1 vanilie
Pentru umplutura de branza:
700 g branza de vaca,
7lg zahar,
3 oua,
3 lg rase faina,
2lg gris,
1/4 plic praf de copt,
coaja de lamaie.
Se bat ouale intregi cu mixerul si se pune zaharul pe rand,

apoi se pune uleiul batand incontinuu...

laptele alternand cu faina si la urma cu cacao....se amesteca bine.

Branza se paseaza bine cu furculita si apoi se amesteca bine cu toate ingredientele.

Intr-o tava de prajitura unsa si tapetata cu faina ,se pune jumatate din compozitia de blat,apoi branza pe care o asezam si o intindem usor cu lingura.
Am pus jumatate din compozitia de branza....

...si in cealalta am pus stafide ,deci eu am facut prajitura jumatate cu branza si stafide si jumatate doar cu branza simpla.

Peste branza se rastoarna si restul compozitiei de blat si se da la cuptor cam 40 minute.

Cand e gata ,se intoarce pe un platou si se portioneaza ..calda sau rece...e buna oricum.
very nice and tempting!
RăspundețiȘtergereLissa,super arata prajitura asta,ma gandesc ca e si delicioasa,:)...nu am mancat niciodata combinatia asta ,branza si blat de cacao,suna interesant...am notat-o,:)
RăspundețiȘtergereTe pup!
O saptamana buna iti doresc!!!
Multumesc Mary ,te pup!
RăspundețiȘtergereMirela draga mea ,sa sti ca e chiar delicioasa si seamana la aspect cu un chec.
RăspundețiȘtergereO saptamana frumoasa iti doresc si eu ,te pup!
Foarte bine arata si cred ca e si foarte buna! Felicitari, draga mea!
RăspundețiȘtergereMultumesc Laura draga,e tare buna!
RăspundețiȘtergereArata foarte bine!
RăspundețiȘtergerece dimensiuni are tava folosita?
Multumesc!Tava in care am facut prajitura are 22/3o.
RăspundețiȘtergeresuper prajitura !!!!!!!!!!!
RăspundețiȘtergerebuna draga lili!eu sunt felicia (fely3) acum fely2,iar aceasta este noua mea adresa de email.nu am mai intrat de mult pe blogul tau deoarece am avut ceva probleme si nu am mai avut timp,dar acum am revenit!ce mai faci tu? te pupam de la mangalia
RăspundețiȘtergereFely draga mea ,multumesc ca ai trecut pe la mine !Am fost si eu plecata o perioada de timp ,dar din pacate anul asta nu am ajuns la mare.Va pup si eu cu drag!
RăspundețiȘtergereDraga Lissa,multumesc f. mult pt.aceaste minunata reteta.Prajitura a iesit DELICIOASA.inca odata mii de multumiri!!!cu sinceritate, Gina
RăspundețiȘtergereGina cu multa placere ,sa va fie de bine ma bucur ca ai incercat-o si v-a placut!
RăspundețiȘtergereesti nemaipomenita in ceea ce faci,am facut si eu retete de la tine si sunt super bune,fac si eu torturi si ma inspir foarte mult de la tine,mai ales figurinele pt.copii,tine-o tot asa,pa.
RăspundețiȘtergereNarcisa draga ,chiar ma bucur ca poti sa te inspiri de la mine ,multumesc de vizita si te mai astept.
RăspundețiȘtergereO zi buna ,te-am pupat!
buna lissa! imi poti spune lingurile de faina pentru blat sa fie rase sau pline? si nu ai scris unde pun praful de copt. se pune praf de copt si la branza? multumesc
RăspundețiȘtergereBuna,lingura nu trebuie sa fie varfuita tare si nici rasa ,cum se pune nornmal la orice blat sau prajitura.
RăspundețiȘtergere-praful de copt se pune si in blat si la branza ,e scris la ingrediente.
draga doamna Lissa, pot spune ca urmaresc de ceva timp blogul dumneavoastra si am invatat fel de fel de lucruri interesante si utile! De exemplu prajiturica aceasta chiar am incercat-o si pot sa spun ca a iesit o minunatie ( daca doriti o puteti vedea pe micul meu blog si va puteti da cu parerea)Spor la treaba in continuare si la cat mai multe idei extraordinare! cu drag ionela!
RăspundețiȘtergereAm facut prajituta cu brinza si cacaua,le-a placut foarte mult copiilor.Felicitari
RăspundețiȘtergereEste delicioasa......si o spun din propria experienta.
RăspundețiȘtergeream incercat si eu prajitura azi, vreau sa va spun ca este o prajitura usor de facut dar si rapida. Prajitura este foarte buna.ms de reteta.
RăspundețiȘtergereIn compozitia branzei am pus 3 oua de casa si a iesit galbena-galbena ca si mustarul. In rest, deeeelicioasa! Multumesc pentru reteta!
RăspundețiȘtergereprajitura cu branza am incercat-o si eu si a iesit ffff buna!!! Aproape k nu ne-a ajuns- eu am dus si la vecini,ca au copii... ( iar mama mi-a cerut sa i-o fac si de Pasti- k ea nu s-a saturat :(( )
RăspundețiȘtergereMaine voi face Kiss-ul! Multumim pt reteta!!!
am facut si eu astazi,este foarte buna!multumim pt reteta !
RăspundețiȘtergereAm dat-o la cuptor. Sper sa iasă bine. Nu știu la ce temperatura. Eu am setat temperatura la 180 grade.Mulțumesc. Sărbători fericite!
RăspundețiȘtergere