Pages - Menu

8 februarie 2010

Tort ''club''

Am vrut sa-l prezint aici pentru ca mi s-a parut diferit de ce am facut pana acum si chiar am fost incantata de cum a iesit ,sper ...dar sunt sigura ca si sarbatoritul a fost incantat.
...deci ,tortul a fost pentru ziua unui coleg de-al sotului ,o surpriza ...
Are blat cu cacao insiropat cu capuccino+crema mouss de ciocolata in care am pus 2lingurite de ness si i-a dat o aroma placuta de cafea ,blat cu cacao insiropat cu sirop de zahar ars peste care am pus un strat de piersici taiate din compot +mousse de ciocolata alba in care am pus si vanilie si portocala ,apoi inca un strat de mouss de ciocolata si deasupra inca un blat cu cacao ;din pacate nu am sectiune ,dar arata foarte bine interiorul si e o combinatie foarte buna..


28 de comentarii:

  1. Hallo Lissa,

    ce provokativ Tort ai fäcut.
    Ma-m uitat la Details foarte critic si Tortul eset asa de accurat si exact fäcut de jos Päläria.
    Compliment mare...

    Salutäri Jacob

    RăspundețiȘtergere
  2. Прекрасна торта!Поздравления!

    RăspundețiȘtergere
  3. Wow Lissa!!!! Cum ai reust sa le faci atat de suave si reale pe dansatoare?! Si cartile, si tot, absolut tot e FANTASTIC!

    RăspundețiȘtergere
  4. Este exceptional! M-am invatat sa faci torturi deosebite :) Dar nu pot sa-mi dau seama cum iti iasa atat de perfecte.
    Presupun ca tortul este imbracat in pasta de zahar, dar mie imi ramane la colturi cu cute. Spune-mi si mie secretul... O lasi cumva mai maleabila?

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce super arata tortul! Felicitari!
    Cred ca sarbatoritului i-a sarit inima din pipt cand a vazut dansatoarele.

    RăspundețiȘtergere
  6. Lissa draga mea,e minunat!Si tu esti minunata,si tare,tare priceputa!Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  7. Lissa, e absolut perfect..
    Te urmaresc de mult si intotdeauna am ramas impresionanta de perfectiunea torturilor tale. Felicitari!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. superb ce mai . Fara cuvinte. Felicitari.

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc Jacob mult pentru complimente ,cu mare placere le primesc din partea ta!

    RăspundețiȘtergere
  10. Dianalaura ,ma bucur ca-ti plac ,te pup!

    RăspundețiȘtergere
  11. Anca ,multumesc ,esti tare draguta.
    Tortul e in pasta de zahar imbracat ,pasta e maleabila,dupa ce o pun peste tort dau usor cu mana in jos ,la colturi trag un pic de ea daca vad ca se strange sa faca cute si apoi iara dau in jos...sper sa intelegi.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ana ,multumesc de felicitari ,sarbatoritul a fost tare incantat!

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumesc Olguta si te mai astept cu drag pe la mine!

    RăspundețiȘtergere
  14. Mai omorat, din manutele tale ies niste minunati de care iti este si mila sa le mai tai..., te astept cu o caruta cu premii la mine pe blog, pupici.

    RăspundețiȘtergere
  15. da, am inteles... Ma gandeam eu ca pun prea mult zahar, de am probleme la colturi. Am facut o inimioara... si de data asta mi-a iesit asa cum vroiam. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  16. Imi place cum ai facut fetele, ce detalii... Am o propunere pt tine. Am facut un blog in care vreau sa pun poze cu torturi si cupcakes frumoase facute de persoane din Romania, cu adresa blogului autorului. Daca vrei sa participi te rog sa ma anunti. http://romaniancakesandcupcakes.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  17. Femeie serioasa esti tu? Hi,hi!

    Te stiu de cand faceam primiii pasi de gospodina in bucatarie! Dupa mult balet!

    RăspundețiȘtergere