
...deci ,tortul a fost pentru ziua unui coleg de-al sotului ,o surpriza ...
Are blat cu cacao insiropat cu capuccino+crema mouss de ciocolata in care am pus 2lingurite de ness si i-a dat o aroma placuta de cafea ,blat cu cacao insiropat cu sirop de zahar ars peste care am pus un strat de piersici taiate din compot +mousse de ciocolata alba in care am pus si vanilie si portocala ,apoi inca un strat de mouss de ciocolata si deasupra inca un blat cu cacao ;din pacate nu am sectiune ,dar arata foarte bine interiorul si e o combinatie foarte buna..
Hallo Lissa,
RăspundețiȘtergerece provokativ Tort ai fäcut.
Ma-m uitat la Details foarte critic si Tortul eset asa de accurat si exact fäcut de jos Päläria.
Compliment mare...
Salutäri Jacob
Прекрасна торта!Поздравления!
RăspundețiȘtergereComplimenti è stupenda!
RăspundețiȘtergereWow Lissa!!!! Cum ai reust sa le faci atat de suave si reale pe dansatoare?! Si cartile, si tot, absolut tot e FANTASTIC!
RăspundețiȘtergereEste exceptional! M-am invatat sa faci torturi deosebite :) Dar nu pot sa-mi dau seama cum iti iasa atat de perfecte.
RăspundețiȘtergerePresupun ca tortul este imbracat in pasta de zahar, dar mie imi ramane la colturi cu cute. Spune-mi si mie secretul... O lasi cumva mai maleabila?
Ce super arata tortul! Felicitari!
RăspundețiȘtergereCred ca sarbatoritului i-a sarit inima din pipt cand a vazut dansatoarele.
Lissa draga mea,e minunat!Si tu esti minunata,si tare,tare priceputa!Felicitari!
RăspundețiȘtergereEsti incredibila, ce super e, felicitari.
RăspundețiȘtergereLissa,superbbbbbb!
RăspundețiȘtergereLissa, e absolut perfect..
RăspundețiȘtergereTe urmaresc de mult si intotdeauna am ramas impresionanta de perfectiunea torturilor tale. Felicitari!!!
superb ce mai . Fara cuvinte. Felicitari.
RăspundețiȘtergereuuu, ce tort sexi! bravos!:D
RăspundețiȘtergereMultumesc Jacob mult pentru complimente ,cu mare placere le primesc din partea ta!
RăspundețiȘtergereMultumesc, Nanita!
RăspundețiȘtergereGrazie,Mary!
RăspundețiȘtergereDianalaura ,ma bucur ca-ti plac ,te pup!
RăspundețiȘtergereAnca ,multumesc ,esti tare draguta.
RăspundețiȘtergereTortul e in pasta de zahar imbracat ,pasta e maleabila,dupa ce o pun peste tort dau usor cu mana in jos ,la colturi trag un pic de ea daca vad ca se strange sa faca cute si apoi iara dau in jos...sper sa intelegi.
Ana ,multumesc de felicitari ,sarbatoritul a fost tare incantat!
RăspundețiȘtergereCarmen ,te pup si multumesc !
RăspundețiȘtergereDaniela multumesc frumos!
RăspundețiȘtergereMimi ,pupici de la mine!
RăspundețiȘtergereMultumesc Olguta si te mai astept cu drag pe la mine!
RăspundețiȘtergereMultumesc Alexandra!
RăspundețiȘtergereDiamond ,te pup draga mea!
RăspundețiȘtergereMai omorat, din manutele tale ies niste minunati de care iti este si mila sa le mai tai..., te astept cu o caruta cu premii la mine pe blog, pupici.
RăspundețiȘtergereda, am inteles... Ma gandeam eu ca pun prea mult zahar, de am probleme la colturi. Am facut o inimioara... si de data asta mi-a iesit asa cum vroiam. Multumesc
RăspundețiȘtergereImi place cum ai facut fetele, ce detalii... Am o propunere pt tine. Am facut un blog in care vreau sa pun poze cu torturi si cupcakes frumoase facute de persoane din Romania, cu adresa blogului autorului. Daca vrei sa participi te rog sa ma anunti. http://romaniancakesandcupcakes.blogspot.com/
RăspundețiȘtergereFemeie serioasa esti tu? Hi,hi!
RăspundețiȘtergereTe stiu de cand faceam primiii pasi de gospodina in bucatarie! Dupa mult balet!