
Si sa va spun si pentru ce ocazie le-am facut ,pentru ca de azi Karina e soferita cu acte in regula,are carnet de conducere si e foarte bucuroasa dar emotiile mele sunt foarte mari cand ma gandesc la sosele.
...deci i-am facut o surpriza dulce pe cand a venit,se fac rapid ....o ora maxim cu crema cu tot.
Pentru 6 coupelle :
50 g unt moale (eu am folosit margarina rama la cub )
50 g zahar pudra,
40 g faina,
1lg cacao,
1 albus si jumatate,
un varf cutit sare.
Am mixat bine untul si zaharul ,am pus faina ,cacao ,sare si albusul asa nebatut ,am amestecat pana a devenit o compozitie cremoasa.
Pe hartia de copt se traseaza doua cercuri de 12 cm diam si se pune din compozitie cate o lg care se intinde cat cercul facut ,se dau la cuptor 5 minute ,se cunosc cand sunt gata ca nu mai sunt umede deasupra,am copt cate doua deoarece trebuie luate repede din tava ca sa nu se intareasca.




Superbe si nici nu par asa de greu de facut;;)..
RăspundețiȘtergereooooooo,sa-ti traiasca soferita!felicitari!cosuletele exemplare,si mie mi-au facut cu ochiul,dar astept ocazia!te pup!
RăspundețiȘtergereSuperb! SUPERB! Pare o reteta usurica chiar si pt mine o incepatoare! Felicitari pt minunatiile pe care le realizezi cu atat de multa pasiune!
RăspundețiȘtergereDoamne ce minunatii ...uf ...ce mai salivez aici...sa mai spuna cineva ca raiul nu e aici ... Multumim petru toate retele minunate Lissa esti un inger...pentru tot ceea ce exista pe acest minunat blog al armoniei si frumusetii si felicitari frumoasei Karina, e tare de tot , are mii de pupici de la Lara si Gabriela la fel si mamica pe care noi o iubim mult de cand am descoprit acest minunat blog si pe care o numim ingerul prajiturilor.
RăspundețiȘtergereCu drag Lili
Cred ca sunt perfecte pe post de desert romantic,ca bine arata.
RăspundețiȘtergerefelicitari pentru Karina!frumos cadou ai facut.O sa le incerc si eu;le-am vazut si la Laura,dar pt ca nu aveau poze cu etapele intermediare nu am prea inteles modul de preparare!FOARTE FRUMOASE TI-AU IESIT!pwpici
RăspundețiȘtergereFelicitari Karinei !
RăspundețiȘtergereCit despre prezentare si reteta, mii de felicitari. O salvez si-o pun la pastrare...
Pupici !
Miha draga ,nu sunt greu de facut si merg umplute cu orice crema.
RăspundețiȘtergereMimi multumesc ,asa le ochisem si eu si tocmai ca a picat si ocazia...te pup!
RăspundețiȘtergereMultumesc Ligia draga,chiar daca esti incepatoare nu poti da gres cu ele ,se fac tare usor si sunt bune.
RăspundețiȘtergereLili draga mea,te pup si pe tine si pe ingerasii tai frumosi.
RăspundețiȘtergereGoldielocks ai dreptate ,merg perfect pentru un desert romantic.
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos Andreea ,pupici!
RăspundețiȘtergereMultumesc Daniela draga ,te pup!
RăspundețiȘtergereLissa am o rugaminte mica la tine,as dori sa-mi spui de unde iei culorile pentru ornat pasta: negru si albastru, de exemplu?
RăspundețiȘtergereAs vrea sa-i fac sotului meu un tort cu sigla de la BMW, dar numai nu gasesc colorant cu culorile dorite..:((, sau unde sa caut?
Ti-as fi profunde de recunoscatoare!
PS:ma inspir zi de zi din inventiile tale bune!
PPS:Te pup si astept raspunsul tau cu multumirilie anticipate!
Le-am vazut si eu pe acelasi blog, si la fel ca si tine mi-am propus sa le fac...Am o mica observatie doar, sper sa nu te superi, cred ca ai uitat sa scrii la ingrediente de 1 lingura de cacao. Te pup si astept(am) noile retete, mai ales cele pt. sarbatorile Pascale.
RăspundețiȘtergereLilly
Pentru culori imi comand geluri de pe sit-ul ''lumeabasmelor .ro'' sut toate culorile si au si preturi afisate.Sigla o poti colora cu pensula si iasa culorile intense ,diluezi putin gel in cateva picaturi de apa sau alcool .
RăspundețiȘtergereLilly draga ,ce bine ca mi-ai atras atentia ,vaaai de mine cum sa ma supar,chiar iti multumesc ...se pare ca am uitat de ccao,am sa scriu in reteta chiar acum.Te pup si ms .
RăspundețiȘtergereSarutmana, exact ce avean nevoie!
RăspundețiȘtergereIti multumesc, thank you, danke schon!!!:*:*:*:
Bravo, arata super felicitari....
RăspundețiȘtergerefoarte dragute,ai modelat nu gluma!felicitari karinei,urarea mea este sa conduca si sa nu aiba evenimente neplacute niciodata!
RăspundețiȘtergereLisaa ce bineee arata !!!
RăspundețiȘtergereBuna Lissa! Merci mult de vizita si pentru comentarii. Mai nou, recurg la deserturi rapide din lipsa de timp: scoala (patiserie profesionala) si serviciul imi iau tot timpul. Felicitari si tie pentru tot ceea ce realizezi cu atata maiestrie. Torturile tale nu au egal. Te admir mult. Pupici si un week-end superb!
RăspundețiȘtergereIn primul rand, multe felicitari pentru soferita! Sa stapaneasca cu multa grija carnetul. Coupellele m-au lasat cu gura cascata! Arata super bine! Le voi face si eu.
RăspundețiȘtergereFelicitari soferitei si mamei ei ca a crescut-o :) pupici
RăspundețiȘtergereFelicitari proaspetei soferite, se preteaza o masina noua...sau nu?
RăspundețiȘtergereIi doresc drum intins, fara evenimente!
Si cu o asa mama dulce, cum sa nu fie viata frumoasa?!
Superbe cupele!
Pupici!
Surac ,multumesc frumos !
RăspundețiȘtergereMultumesc Alison de urari,te pup!
RăspundețiȘtergereCosuletele nu trebuie modelate doar aranjate putin de tot ca ele se lasa dupa pahar si isi iau singure forma.
Multumesc Anca!
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos draga mea Davella,te pup si eu!
RăspundețiȘtergereMultumesc Cosmina!
RăspundețiȘtergereAlexandra te pup si multumesc de felicitari!
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos Liana draga,deocamdata ramane tot la masina asta...mai vedem mai incolo ...te pup!
RăspundețiȘtergerelisa,te asteapta un premiu pe blogul meu.felicitari proapetei soferite !
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos pansy!
RăspundețiȘtergere