Am primit de la Betty'"s Kitchen o invitatie la Provocarea lunii septembrie "Dulce Romanie" ,unde ingredientele acestei luni sunt vinetele si perele.
Ambele ingrediente imi plac ,dar cum foarte des fac dulciuri ,am hotarat sa aleg o reteta cu vinete....am reusit sa particip si eu chiar in ultimele zile, sper sa va placa reteta .
Betty e gazda acestei luni ,totul despre aceasta provocare si despre gazdele anterioare le gasiti pe blogul ei aici
Rulouri de vinete cu branza
Ambele ingrediente imi plac ,dar cum foarte des fac dulciuri ,am hotarat sa aleg o reteta cu vinete....am reusit sa particip si eu chiar in ultimele zile, sper sa va placa reteta .
Betty e gazda acestei luni ,totul despre aceasta provocare si despre gazdele anterioare le gasiti pe blogul ei aici
Rulouri de vinete cu branza
Am prajit tot cate doua ca nu-mi intrau in tigaie ,prajite vinetele se inmoaie si se pot face rulourile.
Am facut si doar cu cu branza, fara pui si erau la fel de bune,daca branza e prea sarata ,se poate amesteca cu cascaval ras.
Se bat 2 oua intregi cu o lingura de faina ,se da fiecare rulou prin ou ,prin pesmet si apoi se prajeste in ulei .
Foarte apetisant, tare bine arata! Imi imaginez ca-s gustoase in ambele variante (calde sau reci).
RăspundețiȘtergereTe pup,
Sanda Turner
Delicioase.Te pup!
RăspundețiȘtergereAratã asa de bine cã e pe lista de asteptare, ador vinetele tale
RăspundețiȘtergerecum mie imi plac vinete,le-am gatit in fel si chip,dar varianta pane n-am incercat-o.saptamana viitoare o incerc.acum tot vinete am la masa.pupu-te!
RăspundețiȘtergereCu reteta asta chiar m-ai dat pe spate . :)
RăspundețiȘtergerePup Lissa .
Salut Lissa
RăspundețiȘtergereTe invit cu mare drag si luna aceasta la "Dulce Romanie". De aceasta data avem 2 teme frumoase.
Gasesti detalii aici:
http://www.myfancycake.com/2011/10/provocarea-lunii-octombrie-dulce.html
Te pup si te astept!
Raluca
Foarte originala aceasta reteta, cand am vazut prima poza am avut impresia ca este vorba de un preparat pe baza de peste. O tema de cercetare placuta pentru sotie, dar la cate bloguri culinare urmaresc cred ca ar trebui sa incerc si eu! Inceputul e mai greu.
RăspundețiȘtergereDin cate vad in poze vinetele au coaja aceea neagra, e vreo problema daca indepartez coaja? Sper ca nu am pus o intrebare stupida.
Marius,nu e o intrebare deloc stupida...coaja se inmoaie ,se prajeste si nici nu se simte ,dar sigur ca o poti da jos daca nu-ti place.
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos Raluca pentru invitatie,o sa incerc sa vin si eu.
RăspundețiȘtergereIdee buna, cred ca fac varianta vegetariana saptamana viitoare. :)
RăspundețiȘtergereSunt realmente superbe, bine realizate, cu tot ceea ce le trebuie. Va felicitam din suflet.
RăspundețiȘtergere