tag:blogger.com,1999:blog-1739271948103165356.post2900063398188114492..comments2024-03-21T16:41:38.966+02:00Comments on Lissa`s Cakes: Tort SylviaLissa's Cakeshttp://www.blogger.com/profile/05021615325815364051noreply@blogger.comBlogger57125tag:blogger.com,1999:blog-1739271948103165356.post-17332533899957254992015-05-04T20:03:50.360+03:002015-05-04T20:03:50.360+03:00Pot pune căpșune in loc de zmeura?Pot pune căpșune in loc de zmeura?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739271948103165356.post-60415444203823426282013-06-26T15:48:33.553+03:002013-06-26T15:48:33.553+03:00Wow....superb...felicitari pentru el...ti-a iesit ...Wow....superb...felicitari pentru el...ti-a iesit extraordinar.nouatigaraelectronicahttp://www.nouatigaraelectronica.ro/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739271948103165356.post-61680361541091619702013-02-05T22:59:43.129+02:002013-02-05T22:59:43.129+02:00Multumesc pt raspuns !Multumesc pt raspuns !anamarianoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739271948103165356.post-77277459599777766372013-02-05T08:36:53.367+02:002013-02-05T08:36:53.367+02:00multumesc Anamaria,decoruri fac si din pasta de za...multumesc Anamaria,decoruri fac si din pasta de zahar dar si din pasta de lapte praf.Colorez intotdeauna dupa ce framant pasta si doar cat am nevoie.La pasta de zahar nu iasa culorile asa stridente....dar la cea de lapte praf da,poti pune cat colorant vrei ca nu se farama.<br />Trandafirii de la acest tort sunt din pasta de lapte praf.Lissa's Cakeshttps://www.blogger.com/profile/05021615325815364051noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739271948103165356.post-76182494142940593432013-02-04T11:17:11.049+02:002013-02-04T11:17:11.049+02:00minunat tortul !!!! Retetele torturilor pe care le...minunat tortul !!!! Retetele torturilor pe care le faci sunt extraordinare ... am incercat cateva dintre ele si au iesit super !!!! O intrebare am : la decoruri, le faci din pasta de zahar ? si cum ;e colorezi / bagi colorantul in pasta sau colorezi cu pensula ? Mi-am luat de la wilton culori gel , dar mi se pare ca trebuie sa pui destul de multisor ca sa iasa culoarea intensa ... de ex la culoarea rosie a trandafirilor ... cumai realizat-o ? Anamarianoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739271948103165356.post-91379608978035066012013-01-16T20:34:29.072+02:002013-01-16T20:34:29.072+02:00buna Lissa, foarte frumoase torturile, va rog sa-m...buna Lissa, foarte frumoase torturile, va rog sa-mi spuneti si mie daca pot aseza ornamente din pasta de zahar pe un tort imbracat in frisca. In contact cu frisca nu se vor muia ornamentele ? multumesc.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739271948103165356.post-44241405914598604412012-08-25T09:28:53.398+03:002012-08-25T09:28:53.398+03:00Felicitari pentru munca titanica pe care o depunet...Felicitari pentru munca titanica pe care o depuneti va multumim pentru minunatele retete,pentru care le impartasiti cu noi si mai ales cu amatoare ca mine care vor sa faca un tort pentru familie.Adenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739271948103165356.post-56776920015104199782011-11-29T09:17:49.355+02:002011-11-29T09:17:49.355+02:00buna Mihaela,sincer nu am incercat cu zeama de lam...buna Mihaela,sincer nu am incercat cu zeama de lamaie ,nu stiu ce reactie are ,dar poti inlocui 2 lg de apa cu esenta de migdale ,rom sau vanilie ,o sa-i scimbe gustul.Lissa's Cakeshttps://www.blogger.com/profile/05021615325815364051noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739271948103165356.post-18638795128540473632011-11-28T18:42:26.063+02:002011-11-28T18:42:26.063+02:00Buna Lissa...ma numesc Mihaela ...pentru pasta de ...Buna Lissa...ma numesc Mihaela ...pentru pasta de zahar se poate folosi si zeama de lamaie in loc de sare....in Spania nu se gaseste...Multumesc...o zi placutaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739271948103165356.post-12293562892152528192011-11-18T08:12:17.204+02:002011-11-18T08:12:17.204+02:00Carmen ,eu folosesc frisca vegetala tip Hulala ,vi...Carmen ,eu folosesc frisca vegetala tip Hulala ,viva..Lissa's Cakeshttps://www.blogger.com/profile/05021615325815364051noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739271948103165356.post-76676332415243814702011-11-16T20:49:47.349+02:002011-11-16T20:49:47.349+02:00Buna Lissa ! Ce fel de frisca lichida ai folosit l...Buna Lissa ! Ce fel de frisca lichida ai folosit la acest tort ? Multumesc !Carmennoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739271948103165356.post-41610052741483430362011-11-15T15:59:42.983+02:002011-11-15T15:59:42.983+02:00buna Magda...da ,ciocolata impreuna cu frisca se t...buna Magda...da ,ciocolata impreuna cu frisca se topesc pe baie de abur,nu se strica frisca.Lissa's Cakeshttps://www.blogger.com/profile/05021615325815364051noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739271948103165356.post-81349187815321999422011-11-15T10:07:05.254+02:002011-11-15T10:07:05.254+02:00Buna Lissa ! as vrea sa fac si eu acest tort dar n...Buna Lissa ! as vrea sa fac si eu acest tort dar nu am inteles exact cum se face glazura de ciocolata cu care ai imbracat tortul cel mic.topesc ciocolata cu tot cu frisca ? nu se strica frisca ? Multumesc mult !Magdanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739271948103165356.post-41235156928413504032011-10-04T09:11:45.867+03:002011-10-04T09:11:45.867+03:00buna Gabriela,nu e necesar sa o imbraci in folie,d...buna Gabriela,nu e necesar sa o imbraci in folie,dupa ce e gata tortul dai pe margine cu un cutit si se desprinde ,apoi intorci tortul.<br />Forme inalte nici eu nu gasesc ,dar imi fac inel sau cadru din carton cat am nevoie de inalt si il invelesc in folie .<br />O zi buna.Lissa's Cakeshttps://www.blogger.com/profile/05021615325815364051noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739271948103165356.post-42917457115211276212011-10-02T00:56:47.221+03:002011-10-02T00:56:47.221+03:00Buna,Lissa!am si eu o mica intrebare...daca nu fol...Buna,Lissa!am si eu o mica intrebare...daca nu folosesc forma cu pereti detasabili,adica o cratita,e necesar sa o imbrac in folie pt a se desprinde(intoarce)tortul mai usor?forma pe care o am nu e destul de inalta pe cat as vrea...poate e o intrebare nesemnificativa,dar eu tot caut forme mai inalte si nu gasesc.multumesc anticipat si va doresc o toamna cat mai senina!gabriela bnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739271948103165356.post-82989331761364221062011-08-22T14:33:09.880+03:002011-08-22T14:33:09.880+03:00Da,cu royal icig.Da,cu royal icig.Lissa's Cakeshttps://www.blogger.com/profile/05021615325815364051noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739271948103165356.post-35418417043570614402011-07-19T13:55:22.877+03:002011-07-19T13:55:22.877+03:00Cu ce sunt facute decoratiunile ed pe marginea tor...Cu ce sunt facute decoratiunile ed pe marginea tortului. Cu royal icing?Ingridnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739271948103165356.post-70172333139386648572010-12-07T11:02:45.293+02:002010-12-07T11:02:45.293+02:00Multumesc pentru raspuns, cu siguranta voi incerca...Multumesc pentru raspuns, cu siguranta voi incerca din nou. Te sarut, iti doresc mult succes in continuare si un sincer "La multi ani" ........ anticipatAlinahttps://www.blogger.com/profile/09998793851421323042noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739271948103165356.post-91687163476353716322010-12-07T09:57:10.123+02:002010-12-07T09:57:10.123+02:00Buna Alina ,multumesc pentru felicitari.
Trandafir...Buna Alina ,multumesc pentru felicitari.<br />Trandafirii sunt din pasta de lapte praf,trebuie framantata mult ,daca e lipicioasa mai trebuie lapte praf si daca e tare mai pun sirop ,o framant mult si cateodata parca iasa ulei din ea ...ramane lucioasa,cea de zahar e mata.Lissa's Cakeshttps://www.blogger.com/profile/05021615325815364051noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739271948103165356.post-457878423999533082010-12-06T15:56:05.935+02:002010-12-06T15:56:05.935+02:00Buna Lissa,
Te felicit din tot sufletul pentru cee...Buna Lissa,<br />Te felicit din tot sufletul pentru ceea ce realizezi si iti multumesc pentru rabdarea pe care o ai fata de noi .......amatoarele. Am o rugaminte mare la tine, poti sa-mi spui te rog din ce sunt realizati trandafirii?<br />Luciul lor ma inebuneste, sunt de vis.Eu am incercat din diverse paste, dar fara succes,pasta de zahar este mata, iar cea de lapte praf este ori prea lipiciosa, ori prea tare ca sa poata fi lucrata cum trebuie.O zi buna. Te pupAlinahttps://www.blogger.com/profile/09998793851421323042noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739271948103165356.post-54578951120511309202010-11-02T20:44:49.686+02:002010-11-02T20:44:49.686+02:00Multumesc frumos pt.sugestie...il voi imbraca in f...Multumesc frumos pt.sugestie...il voi imbraca in frisca si o sa incerc sa fac cornelli lace, sper sa si reusesc...desi mai sunt 3 sapt. pana la aniversarea prietenei mele,eu deja ma stresez:))Luminitanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739271948103165356.post-69937611585470247372010-11-02T15:08:22.606+02:002010-11-02T15:08:22.606+02:00Multumesc Luminita.
Eu l-as imbraca in frisca...fr...Multumesc Luminita.<br />Eu l-as imbraca in frisca...frisca merge cu orice crema si poti imbraca si tortul mai usor.Pe frisca poti face si cornelli lace ,adica lanticul de pe margine ce l-am facut eu si care-i da un aspect mai finut tortului...uite cum se face ,sau poate sti <br />http://www.bakedecoratecelebrate.com/techniques/cornellilace.cfm<br /><br />Mult succes.Lissa's Cakeshttps://www.blogger.com/profile/05021615325815364051noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739271948103165356.post-32423087185377527592010-11-01T22:06:40.907+02:002010-11-01T22:06:40.907+02:00Felicitari pt torturile superbe pe care le faci! V...Felicitari pt torturile superbe pe care le faci! Vreau sa fac si eu acest tort pentru ziua unei prietene,dar nu il pot imbraca in pasta pt. ca nu ii place, asa ca mi-ar prinde bine opinia ta. Daca l-as glazura cu ciocolata crezi ca ar fi prea dulce, tinand cont ca are si crema de ciocolata? Sau as putea sa ii pun intre crema de ciocolata si glazura un mousse de lamaie?Luminitanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739271948103165356.post-10833460189396231772010-11-01T08:21:42.974+02:002010-11-01T08:21:42.974+02:00Multumesc, Felis draga.Multumesc, Felis draga.Lissa's Cakeshttps://www.blogger.com/profile/05021615325815364051noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1739271948103165356.post-86836750279335705492010-10-30T22:40:47.449+03:002010-10-30T22:40:47.449+03:00Superbe torturi... nu ma mai satur admirandule... ...Superbe torturi... nu ma mai satur admirandule... si cat talent ai la ornat... Felicitari!!...felishttps://www.blogger.com/profile/11569534114465895243noreply@blogger.com