Pages - Menu

14 septembrie 2012

la multi ani ,Alin!

La multi ani ,Alin!!!!!
..ceasul e adevarat dar l-am pus in cutiuta din pasta de zahar

blat cu cacao ,crema caramel cu nuca taiata prin ea si la mijloc o crema cu iaurt de fructe de padure in care am pus fructe de padure.



18 comentarii:

  1. Draga mea,chiar astazi ma gandeam la tine...pt ca trebuie sa fac si eu o cutiuta.A ta este foarte reusita!Felicitari!Te imbratisez si iti doresc o zi minunata!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. esti o adevarata artista,felicitari

    RăspundețiȘtergere
  3. lacrimioara_7614 septembrie, 2012

    Foarte frumos ma bucur ca ne mai impartasesti si noua minunile ce le faci te pupam

    RăspundețiȘtergere
  4. ne spui te rog si reteta la creme?multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  5. Minunat... si La multi ani lui Alin!

    RăspundețiȘtergere
  6. superb tortu nota 10 asa de bine arata dar vreau sa te intreb daca nu te superi cum ai facut crema caramel este mai multe combinati mult succes cu drag ely

    RăspundețiȘtergere
  7. Minunat realizat Lissa, este superb tortul si ideea cu aceasta cutiuta de zahar pentru ceas este excelenta. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte frumos si acest tortulet ca toate celelalte de altfel, mereu originala, si mereu vii cu ceva nou :)... Am si eu o intrebare, cum tu esti mai experimentata , cand sunt persoane care imi cer tort pentru 25 de persoane, de exemplu cum sa calculez sa ajunga tortul la nr de persoane? (avand in vedere ca lumea acasa nu taie ca la restaurant feliile) conteaza diametrul si inaltimea tortului?daca da ai putea sa ma ajuti? eu am ceva tabele gasite pe net, dar nici cum mie nu mi se potrivesc, adica mie imi ies mai putine felii ca pe tabel, trebuie sa le tai f subtiri sa iasa ca pe tabel, tu cum calculezi? Multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  9. Cu gust... in toate sensiurile posibile, sunt sigura! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna Lissa!
    Iti urmaresc de mult timp creatiile; arata impecabil!!!
    Am facut tortul cu mousse de ciocolata, piersici si
    ciocolata alba si mi-a placut foarte, foarte mult.
    Sunt si eu pasionata de prajiturit si de fondant. :)
    As vrea sa te intreb, daca pentru acest tort ai cumparat
    fondantul sau l-ai facut tu? E, pur si simplu, perfect!!!
    Felicitari si multumesc mult!
    Te salut cu drag, Maria

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumesc tare mult de aprecieri, cremele sunt puse pe blog ,crema de iaurt e ca si cea de aici http://torturilelissei.blogspot.ro/2009/02/tort-crocant-cu-piersici.html
    si cea caramel o am aici
    http://torturilelissei.blogspot.ro/2008/12/creme.html

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna Lissa!vreau sa fac un tort cu crema caramel,si crema de iaurt cu capsuni,poate iese prea dulce,tu ce parere ai?Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  13. buna,asta depinde de gustul fiecaruia ...la tortul de mai sus este exact aceeasi combinatie ,doar ca iaurtul e de fructe de padure ,a fost f bun.

    RăspundețiȘtergere
  14. buna,asta depinde de gustul fiecaruia ...la tortul de mai sus este exact aceeasi combinatie ,doar ca iaurtul e de fructe de padure ,a fost f bun.

    RăspundețiȘtergere