Pages - Menu

20 noiembrie 2012

Mickey si Minnie mouse





10 comentarii:

  1. Foarte frumos Lissa, lucrezi delicat si enorm de curat. Te sarut!

    RăspundețiȘtergere
  2. Super ! Felicitari !
    Draga mea, sunt fidela retetei tale de pasta de zahar , dar la mine se face o pelicula umeda cand scot torturile din frigider . Oare pentru ca atunci cant intind pasta pe masa , o pudrez cu zahar pudra ca sa nu se lipeasca.
    Ale tale vad sunt mate, sunt impecabile Ce folosesti ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Invitatie de participare la: Concurs pentru bloggeri culinari "FISSLER BY KIKA - EXCELENTA IN BUCATARIE"
    http://www.gatestesanatos.ro/Concursuri/

    RăspundețiȘtergere
  4. te rog mult sa pui reteta

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumusel si dulce! :) Imi place! N-ai zice ca e comestibil! Felicitari! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc frumos Sandrina...cu zahar pudra pudrez si eu si cateodata se umezesc cand le scot de la rece,am observat ca doar partea din spate a tortului(adica cea care vine spre spatele frigiderului) se umezeste si acum pun un carton acolo cand bag tortul...nu stiu daca m-ai inteles.Sau poti sa-l usuci cu un ventilator daca e umed.
    Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc foarte mult pentru explicatii. Esti amabila, ca intotdeauna.
    Ieri am pudrat pasta cu amidon si vad ca nu s-a mai umezit deloc.
    Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  8. FLORINA PLOIESTI07 mai, 2013

    LISSA ,TE ROG AJUTA-MA DACA POTI CU CEVA EXPLICATII CUM SA REALIZEZ PE MINNIE .

    RăspundețiȘtergere