Buna Lissa! te admir...te admir mult de tot...sant fan, esti artista nr. 1 aproape saptamanal daca nu chiar zilnic intru si te admir...Felicitarile mele , multa sanatate si familiei!!!
Wow ... fara cuvinte, adevarata arta in dulciuri as putea spune si eu sunt la inceput cu preparatul de astfel de prajituri, insa nu cred ca o sa ajung asa de bun. Felicitari
Esti supeeer...deja am lucrat cateva din torturile tale...au fost f. apreciate...imi place sa descopar noi retete si modele...dar desi imi place ma cam oboseste...nu stiu cum reusti ...As vrea sa te intreb pe ce pui tu torturile...carton invelit ? si inca ceva...cum reusesti sa faci modelele pe laterala tortului...eu nu am reusit..se tot duc...dupa acceleratia ravitationala..
multumesc Ecaterina, torturile le pun pe carton ,2-3 bucati una peste alta si invelite ,pe cele mai grele le pun pe placaj. Nu stiu la ce model te referi de pe lateral ,la acea dantela? o fac din royal si sta fara problme.
multumesc de raspuns...nu stiu cum mai ai timp si de noi..."dantelaria" era tehnica "cornelli lice" pe care eu am incercat-o cu frisca pt.inceput...pana la urma mi-a iesit, a 2-a zi cand frisca s-a mai intarit...si cu posul simplu fara duiul special e mai greu, ca se inmuia varful...dar am reusit pana la urma...voi cele mai bune ne ambitionati si pe noi sa va ajungem din urma...multumesc muuult!
da Ecaterina ,cu posul simplu nu poti face bine ca se inmoaie varful ,daca ai dui nr2 sau 3 e foarte bine ,merge si la frisca si merge si la royal. Imi place sa fac cornelli lance ca acopera daca sunt denivelari la tort,mai ales in cele imbracate in frisca ,oricat intinzi nu iasa frisca perfect...si totodata da o nota de eleganta tortului daca e facuta marunt. Mult succes in continuare.
buna Mariana ,toate figurinele le fac din pasta de zahar ,m-am obisnuit cu ea si nu mai lucrez cu cea de lapte praf ,ambele retete sunt pe blog la rubrica ornamente.
Tortu-i frumos, dar barza este incredibilă! Ai folosit un mulaj?, ori ai modelat-o cu mâna?
RăspundețiȘtergereFelicitări pentru încă un tort fain!
multumesc Sanda draga...nu am mulaj,din mana am modelat barza si am multumita de cum a iesit,am vrut sa fac ceva nou pentru botez.
RăspundețiȘtergereTe pup.
Buna Lissa! te admir...te admir mult de tot...sant fan, esti artista nr. 1 aproape saptamanal daca nu chiar zilnic intru si te admir...Felicitarile mele , multa sanatate si familiei!!!
RăspundețiȘtergereFoarte frumos Lissa, barza este extraordinara, tot tortul imi place foarte, foarte mult. Felicitari draga mea!
RăspundețiȘtergeremultumesc mult, Ileana!
RăspundețiȘtergereMultumesc draga Roswitha
RăspundețiȘtergereWow ... fara cuvinte, adevarata arta in dulciuri as putea spune si eu sunt la inceput cu preparatul de astfel de prajituri, insa nu cred ca o sa ajung asa de bun. Felicitari
RăspundețiȘtergereEsti supeeer...deja am lucrat cateva din torturile tale...au fost f. apreciate...imi place sa descopar noi retete si modele...dar desi imi place ma cam oboseste...nu stiu cum reusti ...As vrea sa te intreb pe ce pui tu torturile...carton invelit ? si inca ceva...cum reusesti sa faci modelele pe laterala tortului...eu nu am reusit..se tot duc...dupa acceleratia ravitationala..
RăspundețiȘtergereMultumesc, retete usoare .
RăspundețiȘtergeremultumesc Ecaterina,
RăspundețiȘtergeretorturile le pun pe carton ,2-3 bucati una peste alta si invelite ,pe cele mai grele le pun pe placaj.
Nu stiu la ce model te referi de pe lateral ,la acea dantela? o fac din royal si sta fara problme.
multumesc de raspuns...nu stiu cum mai ai timp si de noi..."dantelaria" era tehnica "cornelli lice" pe care eu am incercat-o cu frisca pt.inceput...pana la urma mi-a iesit, a 2-a zi cand frisca s-a mai intarit...si cu posul simplu fara duiul special e mai greu, ca se inmuia varful...dar am reusit pana la urma...voi cele mai bune ne ambitionati si pe noi sa va ajungem din urma...multumesc muuult!
RăspundețiȘtergereda Ecaterina ,cu posul simplu nu poti face bine ca se inmoaie varful ,daca ai dui nr2 sau 3 e foarte bine ,merge si la frisca si merge si la royal.
RăspundețiȘtergereImi place sa fac cornelli lance ca acopera daca sunt denivelari la tort,mai ales in cele imbracate in frisca ,oricat intinzi nu iasa frisca perfect...si totodata da o nota de eleganta tortului daca e facuta marunt.
Mult succes in continuare.
Buna Lissa as dori si eu reteta pastei din lapte praf,pt figurine.Faci niste torturi extraordinare,felicitari.
RăspundețiȘtergerebuna Mariana ,toate figurinele le fac din pasta de zahar ,m-am obisnuit cu ea si nu mai lucrez cu cea de lapte praf ,ambele retete sunt pe blog la rubrica ornamente.
RăspundețiȘtergere