Pages - Menu

1 octombrie 2013

tort de majorat Puma


La multi ani,Razvan!
Sarbatoritul a vrut ca tortul lui de majorat sa fie cu adidas puma ,asa ca am incercat cat am putut de bine sa-i fac pe plac.







6 comentarii:

  1. Lisa, este superb tortul! Gheata "Puma" este perfectă. Felicitări!

    RăspundețiȘtergere
  2. Fantastic,absolut fantastic.Sunt fara cuvinte,atat de mult imi place tortul.Gheata e facuta din blat si acoperita cu pasta sau e doar pasta?Si puma e desenata cu royal incing?Apoi vroiam sa va mai intreb,modelul de gratar pe blatul de jos,aveti o forma speciala cu care reusiti sa faceti liniile asa precise ?Scuzati-ma pentru toate intrebarile si va multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  3. multumesc Daniela,gheata e din blat si crema ganas acoperit cu pasta.
    Puma e pictata cu colorant rosu,mi-am facut eu sablon ce marime am avut nevoie.Pentru gratar este forma cu care imprimi si apoi eu mai accentuez liniile,mi-am cumparat-o de pe lumeabasmelor.ro si se numeste parca forma de imprimat cu model diamant.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua,felicitari pt ceea ce faceti,aveti maini de aur.....
    As dori sa stiu pt cate persoane a fost tortul de nunta si ce diametru au avut blaturile???
    Blaturile mi se par foarte mari,le coaceti in cuptor normal sau aveti cuptor special pt cofetarii??
    Va multumesc....si la cat mai multe torturi.....

    RăspundețiȘtergere
  5. buna ,multumesc pt felicitari.
    Tortul e de majorat ,nu de nunta...blatul e copt la cuptor normal, pentru blaturile mari se pot coace blaturi separate in doua tavi si apoi se unesc .

    RăspundețiȘtergere