Am revenit in sfarsit dupa o lunga perioada de vacanta ..daca pot sa-i spun asa ..am fost cea mai mare parte a timpului acasa la mama ,din motive de sanatate a trebuit sa stau acolo si sa o ajut...multumesc la Dumnezeu ,acum e bine si mi-am reluat si eu activitatea.O sa mai lipsesc cate o perioada ,dar sper ca nu mai atat de mult.
In urma cu o saptamana am facut un tort de nunta...dupa atata timp parca eram stangace,dar a iesit totul bine.
22 de comentarii:
Buna ziua dna Lissa imi puteti spune va rog daca se poate cum si cu ce se fac bilutele de pe tort,defapt ornamentul de pe tortul alb?
Bine ai revenit, si multa sanatate mamei tale. E prima data cand iti scriu dar de urmarit iti urmaresc postarile de fiecfare data deoarece te-am adaugat pe blogul meu. E un tort superb simplu si elegant.
Tortul este minunat. Toate cele bune pentru mama ta si pentru tine, sint sigura ca nu ti-a fost usor.
Ma bucur tare mult ca ai revenit, mi-ai lipsit. Ma simt mai linistita cind te stiu aproape. Seara placuta iti doresc!
Superb ca de obicei!!
Bine ai revenit si sanatate multa mamei:*
Bine ai revenit dragă Liliana, ți-am simțit lipsa! Frumos tortul de nuntă.
Urări de bine mamei tale.
Bine ai revenit Lissa, multa sanatate ii doresc mamei tale. Ai facut un tort superb si de aceasta data. foarte frumos si original. Ma bucur ca ne incanti iarasi cu minunatele tale opere, ai fost si esti o inspiratie pentru multe dintre noi :) Te urmaresc de mult, dar nu pot tot timpul sa iti scriu. Eu doar anul acesta m-am hotarat sa incerc sa imi fac curaj sa fac torturi in zahar, si spre uimirea mea mi-au reusit :) desi am vazut ca ti-am lasat un comentariu inca din 2007... dar de atunci si pana acum nu m-am incumetat sa fac asa ceva... dar datorita tie am reusit pana la urma. Multumesc si multa sanatate iti doresc tie si familiei tale.
Bine ati revenit ne era foarte dor de dumneavoastra tortul arata minunat va doresc spor la cat mai multe va pup
Buna Lissa. Sunt o mare admiratoare de-a ta, am invatat multe lucruri de la tine. Iti multumesc ca ai timp sa ne impartasesti din creatiile tale. Am nevoie de ajutorul tau: in curand voi face un tort dreptunghiular si imi e tare frica sa nu faca cute la colturi pasta de zahar. Poti sa-mi dai cateva sfaturi? O zi frumoasa sa ai. Carmen L.
buna Ade,bilutele de pe tort le fac din royal..albus batut cu zahar pudra..cu un model de plastic(cumparat de pe lumeabasmelor)
am apasat pe margine ca sa imprim romburile si apoi am pus bilutele.
Multumesc Renata ,o sa trec pe la tine si o sa te trec si eu in lista mea.
Multumesc mult scumpa mea Roswitha.te imbratisez.
Multumesc Lory ,te pup.
Sanda draga ,te pup si multumesc de urari.
Multumesc Alexandra,ma bucur ca ti-ai facut curaj sa incerci torturile in pasta...si ce mai torturi frumoase ai facut,ti le-am vazut si te felicit Mult succes si ma poti intreba cand ai nevoie si daca pot sa te ajut cu un sfat o fac cu placere.Te pup.
Multumesc lacrimioara ,te pup si eu.
buna Carmen,dupa ce asezi pasta ,dai usor cu mana spre colturi ,daca vezi ca face cute o tragi usor intr-o parte si-n alta si iar asezi cu mana..nu e greu ,doar pana-i prinzi un puc miscarea.Succes.
Super delicat!!!...pupicei
Una belleza,soñada!!!
bine ai revenit, draga lissa . multa sanatate tie si celor dragi . te asteptam cu nerabdare sa ne incanti cu priceperea si pasiunea ta, molipsitoare din ceea ce am observat pana acum . succes in continuare. viorica s.
Tu stangace??? nici intr-o mie de ani, e atat de gingas tortul si porumbeii,la fel si culorile, nota maxima :))))
Buna seara!Doamna Lissa va felicit pentru tot ceea ce faceti...sunteti o persoana extraordinara cu un dar deosebit!Va urmnaresc de foarte mult timp dar nu v-am scris niciodata ca sa va felicit.Acum ca am ocazia,va rog sa ne da-ti ideei pentru masa de craciu si revelion,fiindca sunt o incepatoare in ale bucatariei si vreau sa invat multe lucruri de la dumneavoastra.Va asteptam cu drag!
Felicitariiii!
Trimiteți un comentariu