lissa draga as dorii sa te intreb un lucru. am facut nenumarate tortr si foarte multe dintre ele cu cremele de la tine si nu am avut probleme cu ele au iesit super, dar cand a venit timpul sa fac tort cu etaj nu a mai iesit si nu stiu de ce. nu a vrut sa stea unul peste altul se vedea ca de la greutate se lasa crema si incepe sa iasa pe margine. nu stiu ce sa fac pt ca trebuie sa fac unul cu 4 etaje. SA INCERC SA PUN MAI PUTINA CREMA?
buna Anca,nu trebuie sa pui mai putina crema ,faci tortul normal si pe cel care-l pui etaj il asezi pe un carton invelit in folie si care sa fie exact cat diam. tortului ca sa nu se vada,apoi in cel de jos implanti betisoare (de frigarui)masurate si taiate cat inaltimea tortului,asezi deasupra pe betisoare etajul si gata ,el se sprijina mai mult pe betisoare si nu se lasa tortul de jos.Printre betisoare poti sa dai cu putin unt ca sa se lipeasca etajul .Daca nu ai inteles ceva sa-mi zici.Succes.
3 comentarii:
arata genial, abia am terminat si noi concediul si tortul tau trezeste asa o urma de melancolie :)
lissa draga as dorii sa te intreb un lucru. am facut nenumarate tortr si foarte multe dintre ele cu cremele de la tine si nu am avut probleme cu ele au iesit super, dar cand a venit timpul sa fac tort cu etaj nu a mai iesit si nu stiu de ce. nu a vrut sa stea unul peste altul se vedea ca de la greutate se lasa crema si incepe sa iasa pe margine. nu stiu ce sa fac pt ca trebuie sa fac unul cu 4 etaje. SA INCERC SA PUN MAI PUTINA CREMA?
buna Anca,nu trebuie sa pui mai putina crema ,faci tortul normal si pe cel care-l pui etaj il asezi pe un carton invelit in folie si care sa fie exact cat diam. tortului ca sa nu se vada,apoi in cel de jos implanti betisoare (de frigarui)masurate si taiate cat inaltimea tortului,asezi deasupra pe betisoare etajul si gata ,el se sprijina mai mult pe betisoare si nu se lasa tortul de jos.Printre betisoare poti sa dai cu putin unt ca sa se lipeasca etajul .Daca nu ai inteles ceva sa-mi zici.Succes.
Trimiteți un comentariu