31 octombrie 2008

Cale

Cale realizate din pasta de zahar





14 comentarii:

Anonim spunea...

nu inteleg cu va ies .pt ca mie mi se inmoaie tare pasta
va rog help me ,dely

Anonim spunea...

Buna Dely,daca se inmoaie pasta de la caldura mainilor,o lasi putin sa se usuce dupa ce o intainzi,apoi decupezi,lasi putin cala sa se usuce si pe urma indoi putin varful sau o pui sprijinita asa peste o cescuta;sigur ai sa reusesti.Daca-ti iese prea moale pasta de la inceput ,atunci mai adaugi zahar pudra ,sau depinde cu ce fel de pasta lucrezi.

sergyu spunea...

sucze
se pot face si trandafiri din pasta de zahar?

Lissa spunea...

Da Sergiu ,se pot face si iasa foarte frumosi!

Anonim spunea...

buna, lissa...te urmaresc de mult si ma tot minunez de frumusetile pe care le creezi...sunt pur si simplu uluitoare, ce mai!
poti sa-mi spui si mie cum realizezi buchetelele absolut superbe de flori?
si sarmulitele acelea, unde se pot gasi?
nu cred ca as putea face vreodata asa ceva, dar nu ma mai satur privindu-le....macar sa-mi lamuresc si eu un maaaaaaaaaaaare mister.
abea astept sa-ti vad creatiile viitoare si poate, imi vei vedea mesajul, iar daca imi si raspunzi, pot sa ma consider fericitaaaaaaaaa!

Lissa spunea...

Buna draga mea !Cum sa nu vad mesajul,ma uit in fiecare zi sa vad daca am mesaje, chiar daca nu am reusit de ceva vreme sa mai postez cate ceva din lipsa de timp ... imi face placere sa raspund.
Sarmulite sunt anume pt facut buchetele si eu am comandat de la ''lumea basmelor.ro'',o sa incerc sa fac ceva poze cum pun o floare pe sarma,trebuie neaparat facuta o bucla la capatul sarmulitei ca altfel nu sta...nu e prea greu.
Multumesc pt aprecieri !

Anonim spunea...

aaaaaaaaaaaaaa....multumesc din suflet pt raspuns...m-am instalat in fata calculatorului si abea astept pozele cu tehnica de montare a sarmulitelor...scuze ca nu am mai dat pe aici de ceva vreme, dar...examenele, examenele...pana atunci, te pup, lissa

Lissa spunea...

Uite ca raspund foarte tarziu la mesaj si-mi cer scuze,am fost plecata in vacanta si de-abia azi am ajuns;am poze cu floricele pe sarmulita si saptamana asta le pun.
Te pup si eu!

Anonim spunea...

buna, lissa! ai postat cumva pozele cu montarea florilor pe sarmulite...si le-am scapat eu??????????
oricum, creatiile tale sunt superbe si le admir mereu...
ai cumva si o adresa de mail, sa te contactez pt cate-un sfat, te rog?
si daca nu deranjez, bineinteles:)

Lissa's Cakes spunea...

Buna ...da ,am pus poze ,sunt chiar pe prima pagina sub tortul de majorat cel cu verde topsy-turvy.
Poti sa-mi scri pe adresa lissascakes@yahoo.com si nu ma deranjezi deloc o sa-ti raspund cu placere.O zi buna ,pa..pa.

pascar liuba spunea...

HRISTOS AINVIAT!!!
sunt o proaspata mamica si ma pregatesc de botez si imi doresc sa impresionez cu ceva special, si acel special sunt torturile acestea superbe. va rog din suflet daca doriti sa-mi impartasiti una din retete mai ales ornarea ca e fascinanta.adresa mea de email liuba.addapas@gmail.com. va multumesc anticipat si spor la treaba

liliana spunea...

buna,Lissa!sunt noua pe aici dar regret,ca nu te-am descoperit mai devreme.Sunt uluita de operele de arta pe care le faci.Astazi am incercat si eu pasta de zahar,si mia iesit foarte bine dar mi se pare cam mata,folosesti ceva pentru luciu??si inca ceva te rog,la pasta colorata ce folosesti cand o intinzi ?cu zahar pudra nu merge .

Lissa's Cakes spunea...

buna Liliana ,pasta de zahar asa e ea,e mata ...ce vezi ornamente ca lucesc ,sunt facute din pasta de lapte praf.
la pasta folosesc doar zahar pudra ,peste partea care e deasupra nu presari zahar.pui palma peste zahar si stergi putin deasupra ...intelegi? cat sa nu se lipeasca sucitorul.

Anonim spunea...

Buna Lissa!
Ma numesc Mihaela si ador sa fac prajituri , modelez cate ceva dupa cat ma duce mintea si sunt fericita.Acest lucru ma relaxeaza, am descoperit de ceva vreme pagina ta de blog si imi pare foarte bine de acest lucru ,creezi niste lucruri minunate si imi incanta ochii . Te pup :*