20 septembrie 2009

Tupsy-Tarvy

Este al doilea tort Tupsy-Tarvy si l-am facut tot pentru un majorat ;chiar imi place modelul asta de tort ,e mai deosebit si mi se pare tare elegant.
Tortul are blat cu cacao,crema caramel ,crema de ciocolata si crema vanilie.
E imbracat in pasta de zahar .





13 comentarii:

Craita spunea...

Cat esti de priceputa!

Mary spunea...

Fantastic!

Ala Oancea spunea...

Foarte frumos ! Chiar este ceva deosebit ;)

lauralaurentiu spunea...

Exceptional de frumos, elegant si funny in acelasi timp!

Jack T spunea...

Hallo Lissa,

cum am mai scris o deosebitä Lucrare.
Fiecare Designer are Stilul lui si färä sä isi dea Seama pune in Lucrare Stampila lui. La tine este tot asa.Dintre o mie do Torten recunosc pe a ta imediat.Minunat.....

Salutäri Jacob

Lissa's Cakes spunea...

Va multumesc !

ari spunea...

lissa, arata incredibil. Cu ce coloranti ti-au iesit culorile atat de fain?

Lissa's Cakes spunea...

Multumesc Ari!
Am cumparat gel de wilton,verde muschi ,portocaliu pt dovlecei, pe care l-am amestecat si cu putin rosu (red-red)si pt crengute ca sa iasa negru,am folosit tot gel negru dar pasta de lapte praf.
Te pup !

ari spunea...

interesant. si eu am coloranti wilton (un gel in cutii mici rotunde) dar nu ies culorile de pe capac decat daca ung fondantul cu ele.
Daca pun culoarea in aluat la urma si framant pana se omogenizeaza, rezulta alta nuanta, f deschisa si slaba

Lissa's Cakes spunea...

..asa e Ari ,nu iasa nuanta dorita la toate,pt culoarea aia am pus cred ca jumate din cutiuta si ar fi trebuit un pic mai inchisa dar imi era teama ca se farama pasta.Negru nu iasa pe pasta de zahar deloc,decat daca fac din pasta de lapte praf si pun multa culoare.Eu am o problema cu rosu ,visiniu ,nu iasa deloc ,in loc de rosu iasa un portocaliu .

ari spunea...

multumesc de raspunsuri :)

mihaela spunea...

um se face fondantul ala ? din ce ingrediente? mersi.
adresa mea de mail este myha_ela1983@yahoo.com

Lissa spunea...

Mihaela ,cred ca zici de pasta cu care-i imbracat tortul ..e pasta de zahar si am reteta pusa pas cu pas la ''ornamente''