Un desert foarte usor de facut si rapid si se poate face cu orice fel de fructe.
Am folosit: 6 mere mari,150 g zahar pudra,20 g gelatina,400 ml frisca ,50 g ciocolata, esenta de rom,un plic zahar vanilat.
Merele se curata si se taie bucati mici ,se pune zaharul vanilat si apa cat sa le acopere.
Se pun pe foc si se fierb pana se inmoaie ,
se scurg de apa si se paseaza,se pune zaharul pudra si se amesteca pana se topeste.
Gelatina dizolvata in cateva linguri de apa,se amesteca si ea cu merele.
Gelatina dizolvata in cateva linguri de apa,se amesteca si ea cu merele.
18 comentarii:
Ce frumoasa este bavareza.
O seara placuta!
Arata super si cred ca este delicios.Te urmaresc de multa vreme si vreau sa-ti spun ca te admir,esti grozava.La cat mai multe retete.
Ce frumusete de bavareza.....copiez reteta si o sa o fac cat de curand!!!!
Te imbratisez draga Lissa!!!
Vin si eu dupa miros:) la o felie generoasa.
Decorul e minunat...exact cum ne-ai obisnuit tu.
Te pup
yamiii... ce bine arata...as manca si eu o bucatica...
Este extraordinara reteta,o sa o incerc si eu ca prea arata bine si sigur este buna.Merge ca un dulce de toamna.Pupici si sa fi sanatoasa ca multe ne mai inveti
Multumesc Maria.
Multumesc frumos,Beatrice.
Judy draga mea ,o sa-ti placa daca o faci ,te pup.
Cu mare placere te servesc Bianca,te pup.
Cristina draga, mai am chiar o feliuta ,hai ca te astept ,pupici.
Multumesc Mirela ,e buna si ai vazut ce simplu se face,te pup si eu.
ce bine arata...o sa o fac sei eu zilele astea...sotul e la regim asa ca e numai buna....nu pot renunta la ceva dulce....Felicitari Laura
Este o reteta delicioasa si usor de facut. Din pacate nu am stiut sa ii fac o prezentare atat de frumoasa ca a ta. Felicitari pt. tot ce postezi atat de gustos si practic in acelasi timp. Pupici multi si sanatate!
Naty draga mea,dupa ce faci sa ma chemi la o feliuta pt ca m-ai botezat ..hi..hi..te puuup .
Ana-Maria,ma bucur ca ti-a placut ,am trecut pe la tine si arata foarte bine ,multumesc si te pup.
Liliana, esti minunata. Dar cred ca deja stii asta :). Ai un talent extraordinar si mereu ma minunez de frumusetea design-urilor alese in decorarea prajiturilor / torturilor etc. care iti iau ochii fara ca macar sa le gusti. Am incercat si eu reteta ta de pasta de zahar pe un tortulet acum cateva saptamani (am pus pe blog si poze) dar sunt un "dezastru". Clar trebuie sa mai lucrez :). Te pup si iti doresc mult succes in tot ceea ce faci.
felicitari ! N-am cuvinte! Esti geniala!
Trimiteți un comentariu