9 noiembrie 2010

Dragii mei ,o sa lipsesc o perioada de timp... cred ca 1-2 saptamani,nu va ingrijorati ca nu am probleme de sanatate .... imi cer scuze ca nu voi putea raspunde intrebarilor de pe blog si probabil nici la mail-uri .
Multumesc tuturor celor care ma vizitati si va doresc toate cele bune .
Va pup.

3 comentarii:

giovanna spunea...

asteptam sa revii cu lucruri noi.

diana19 spunea...

imi pare rau ca vei lipsi...sa stii ca urmaresc zilnic blogul tau si fiecare noua aparitie...chiar daca pana acum nu prea am lasat comentarii.eu sunt destul de noua in lumea torturilor,am doar 19ani,dar imi place la nebunie si as avea cateva intrebari...vreau sa fac un tort rotund cu mai multe etaje pentru 80 de persoane,spune-mi te rog daca poti ce forme ar trebui sa folosesc?care dintre torturile tale sunt de 80 de persoane ca sa imi fac o idee...si am mancat un tort foarte bun dar facut din mai multe foi ,foarte foarte fine...stii cumva vreo reteta de genul?e intr-adevar diferenta intre spuma de ou batuta cu mana sau cu mixerul?iese blatul mai pufos daca e batuta cu mana?iti multumesc...si scuze pentru comentariul kilometric si multimea de intrebari.

Sandy spunea...

Lili am facut si eu prajiturica asta. Imi parerau ca nu am facut nici o poza ca nu am facut-o la mine acasa . Dar este foarte buna. Sau mai bine spus a fost.
Asteptam sa revii.
Dac iti place sa faci cadouri , acum cu ocazia sarbatorilor am organizat un sistem MPA . Informeaza-te pe blogul meu.
Te salut Alexandra.