30 decembrie 2011

LA MULTI ANI !


19 comentarii:

maria mihalache spunea...

An nou cu sanatate si numai bucurii!La multi ani!

Doinitza`s cakes spunea...

Lissa,criticile-s constructive cum am mai spus,eu pun terminatiile,ma gandeam la o panglica de saten rosu,era bestiala,dar de unde ca era s-o iau in 26 de Craciun ca toate erau inchise,iar ceasul meu arata 4 dimineata,eu trebuia sa merg schimbul unu la 7 mai aveam trei ore de somn,doua torturi intr-o noapte nu-i usor,atunci l-am facut si pe cel cu piticii,o fost tare greu,am improvizat cu un jnur alb,pe care am imprimat cu o forma ca furculita niste striatii,dar poate nu se vede,stiu ca nu era suficient,data viitoare ,am sa iau panglica dinainte,sa nu ma prinda nepregatita,bilute era prea tarziu sa mai fac si trebuiau predate,mersi ca ai fost indulgenta nu mai criticat prea tare :-)))te pupik si La multi ani si tie

Daniela Addario spunea...

Iti doresc din inima, sa ai un sfirsit de an minunat iar noul an sa va aduca (tie si celor dragi) multa sanatate, fericire si realizari !
La multi ani !!!

Sanda spunea...

La multi ani Lissa!

Luminitanaty spunea...

LA MULTI ANI! MULTA SANATATE SI NOROC IN TOATE

Alexandrina spunea...

E cumpana dintre ani! Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere, si in sus cu recunostinta! Un An Nou plin de bucurii si impliniri! La multi ani!

Nina's Art Cake spunea...

La multi ani ! Va dorim un An Nou cu muuuulta sanatate, realizari si ...tot ce va doriti sa devina realitate! Pupici!

Antonina Sofia Sociu spunea...

La multi ani ! Un 2012 minunat !

maria elena spunea...

An Nou fericit, cu sanatate, belsug si impliniri!

sarah spunea...

La multi ani,Un an nou fericit si plin de realizari!

AlinaS. spunea...

Un an 2012 binecuvantat cu sanatate, bucurii si dorinte implinite!

La Vera in bucatarie spunea...

Un an nou cat mai bun si plin de realizari,bucurii si sanatate!

Doinitza`s cakes spunea...

Pentru cea mai mare fana a ta,adica EU,trebuie sa te mai gandesti,la ideea aia :-))acum lasand gluma la o parte sa nu uiti ca sunt zeci de fete,poate,sute ,care-ti urmaresc blogul si care nu-ti cunosc sufletelul,n-au indraznit niciodata sa-ti scrie sau poate ti-au scris si ti-au admirat realizarile,ne-am dori multe ,peste ani ,sa ajungem la performantele tale,cum ti-am spus nu multe fete impart cu atata darnicie,lucrurile stiute,sunt mai egoiste si tin doar pt ele,in spatele sfaturilor si postarilor pas cu pas ,e o munca titanica,ce nu-i platita ci rasplatita de bucuria din suflet pe care ne-o faci,cand urmand pasii tai reusim si noi boboacele sa infiripam acolo ceva,un trandafirel sau o mica Lizuca,ori un Patrocle,eu personal iti multumesc pentru sfaturi,iti multumesc si pt telefon,am fost tare uimita,sa nu uiti ca noi existam,chiar daca virtual,te admiram si-ti respectam munca,te pupik dulce,iti doresc sanatate,prosperitate si tot binele din lume,ramai pt mine senseiul meu :-))

gaby_d spunea...

La multi ani!!!

Prajiturici cu Alesia spunea...

LA MULTI ANI ,Doamna Lissa ! la cat mai multe torturi pe viitorul an si fericire alaturi de cei dragi!

Marinela Muresan spunea...

Lissa draga, timpul este pretios, iar energia nu merita sa fie risipita in amaraciuni provocate de mici rautati...Dedicatia ta si sfaturile si toata experienta acumulata si pusa la dispozitia tuturor sunt de apreciat. Lasa deoparte ce e neplacut si primeste gandul bun al celor care te pretuiesc. Sa ai un an minunat, cu pace si bucurie!
La multi ani!

mioara spunea...

la multi ani lissa. sanatate si mii de multumiri pentru raspunsurile date.imi pare rau pentru acel mesaj primit.tu meriti numai laude.te apreciez foarte mult si iti doresc tot binele din lume.te rog nu te necaji sunt multe fete care te apreciaza.

dannalep spunea...

Draga Liliana,oameni rau intentionati au fost si vor fi mereu.Pentru citiva prosti nu ai vrea sa suferim noi care te apreciem si care-ti cautam mereu sfaturile.Nu pune la inima.Multa sanatate si la cit mai multe retete.

Anonim spunea...

As dori Doamna Lissa sa va doresc un an nou binecuvintat. VA multumesc in mod personal pentru toate retele pe care le-ati postat.
Dumnezeu sa va binecuvinteze si un an nou cat mai bun.
Maria