22 mai 2012

Karina 21


In 18 mai a implinit Karina 21 ani ...trece vremea,parca doar ieri am facut majoratul ..a venit acasa  pentru a sarbatorii impreuna ,asa ca duminica am fost acasa la mama ,vremea a fost foarte frumoasa si cum sarbatorita a primit cadou un aparat foto,tortuletul a avut sedinta foto in iarba. 


Din pacate nu am avut timp sa fac poze pas cu pas ,dar tortul are blat cu cacao ,la mijloc un blat cu nuca,jos crema cu iaurt de capsuni ,sus ganache de ciocolata alba ,in care am pus la mijloc un jeleu de capsuni. 


16 comentarii:

yaya6 spunea...

la multi ani fetitei tale,ce fata mare ai!sa-ti traiasca,tortul delicat,elegant si cred delicios

Andrea's Cake spunea...

Draga Lissa,te rog sa accepti scuzele de rigoare ca ii urez asa de tarziu minunatei tale fiice un sincer "LA MULTI ANI",multa,multa sanatate,fericire,impliniri,pace sufleteasca si toate cele bune alaturi de parintii ei.Va imbratisez cu mare drag.

Lissa's Cakes spunea...

Multumesc Yaya draga,pupici.

Lissa's Cakes spunea...

Andrea scumpa ,dar te rog sa nu-ti ceri scuze deloc,iti multumesc din suflet pentru urari,iti doresc asemenea si tie.Te pup .

lacrimioara_76 spunea...

La multi ani domnisoarei .sa aiba parte numai de bine .iubire sanatate si fericire foarte frumos tortul .ai o domnisoara foaret frumoasa sa va bucurati de ea va imbratisezi cu dag si va pup

Sanda spunea...

La multi ani cu fericire si sanatate fiicei tale Karina! Este o tanara deosebit de frumoasa, si avand o mama asa ca tine - sunt sigura ca este in primul rand "OM" cu o inima de aur.
Tortul este frumos si pe dinafara si pe dinauntru, il maninci din ochi...

Unknown spunea...

Lissa draga,"La multi ani", multa fericire si sanatate copilei tale!
Nu prea am timp sa intru pe bloguri,dar tu ma uimesti mereu cu capodoperele tale. Multumesc pentru tot ce expui si pentru sfaturile pe care le postezi. Am facut si eu Reteta de tort Diplomat de la tine si a iesit delicios. N-am sa reusesc niciodata sa realizez asa torturi ca ale tale si nici nu am ocazii,dar ma incanta mereu sa le admir pe ale tale. Iti urez mult succes in continuare! Pupici

Roxana spunea...

La multi ani si multa sanatate pentru Karina!
Foarte frumos arata tortul! Initial am crezut ca doar partea de sus e comnestibila, iar partea de jos e un suport. Ei bine, m-am inselat. Arata minunat si cred ca a fost delicios! :)

Roswitha spunea...

Inca odata la multi ani pentru Karina, multe succese, multumire sufleteasca si multe dorinte implinite ii doresc. Scumpa Lissa si tie iti doresc sa fii mereu alaturi de ea si sa te bucuri o viata intreaga. Te sarut

pansy spunea...

la multi ani Karinei si mult noroc !sa te bucuri deplin de ea!

Mirela spunea...

La multi ani! Ca deobicei, ai facut ceva frumos. Iti multumesc pentru ceea ce faci. Am invatat multe de la tine dar mai am o intrebare: Din ce sunt facute platourile de prezentare pentru torturi ? Nu stiu din ce sa le fac.

Doinitza`s cakes spunea...

Si mai zici ca l-ai facut la repezeala????? nu s-ar zice dupa cum arata,de milioane!!! superb si ambalajul si interiorul,tare fainute arata imprimeurile alea si pe alb,dar si pe verde, Karinei i doresc tot binele din lume sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea,sanatate si La muuuuulti ani! si doi pupici pe deasupra,sa folosesca sanatoasa aparatul

Gabitza Cakes spunea...

LA MULTI ANI! si tot ce va doriti sa se implineasca, sa fiti mereu alaturi

Lissa's Cakes spunea...

Va multumesc din suflet pentru urari...sanatate va doresc si eu si voua si copiilor vostri,va pup.

Lissa's Cakes spunea...

Mirela ,platouri imi fac eu din cartoane de la cutii ,pun cate 2-3 bucati una peste alta si le imbrac ...cutii mari care au carton tare,sau din placaj ,mi-a facut sotul din OSB pentru torturile grele.

Anonim spunea...

buna lisa la multi ani fiicei tale multa sanatate sa se indeplineasca visurile superb tort ai torturi minunate am facut de la tine torturi au iesit minunat si mam inspirat de la tine cum sa fac cremele si sa le asez multumesc mult te pup ely