20 noiembrie 2012

Mickey si Minnie mouse





10 comentarii:

Roswitha spunea...

Foarte frumos Lissa, lucrezi delicat si enorm de curat. Te sarut!

Lissa's Cakes spunea...

Multumesc draga mea Roswitha.

sandrina.sanda spunea...

Super ! Felicitari !
Draga mea, sunt fidela retetei tale de pasta de zahar , dar la mine se face o pelicula umeda cand scot torturile din frigider . Oare pentru ca atunci cant intind pasta pe masa , o pudrez cu zahar pudra ca sa nu se lipeasca.
Ale tale vad sunt mate, sunt impecabile Ce folosesti ?

grasu64 spunea...

Invitatie de participare la: Concurs pentru bloggeri culinari "FISSLER BY KIKA - EXCELENTA IN BUCATARIE"
http://www.gatestesanatos.ro/Concursuri/

Anonim spunea...

te rog mult sa pui reteta

Roxana spunea...

Frumusel si dulce! :) Imi place! N-ai zice ca e comestibil! Felicitari! :)

Lissa's Cakes spunea...

Multumesc frumos Sandrina...cu zahar pudra pudrez si eu si cateodata se umezesc cand le scot de la rece,am observat ca doar partea din spate a tortului(adica cea care vine spre spatele frigiderului) se umezeste si acum pun un carton acolo cand bag tortul...nu stiu daca m-ai inteles.Sau poti sa-l usuci cu un ventilator daca e umed.
Te pup.

Lissa's Cakes spunea...

multumesc Roxana.

sandrina.sanda spunea...

Multumesc foarte mult pentru explicatii. Esti amabila, ca intotdeauna.
Ieri am pudrat pasta cu amidon si vad ca nu s-a mai umezit deloc.
Te pup.

FLORINA PLOIESTI spunea...

LISSA ,TE ROG AJUTA-MA DACA POTI CU CEVA EXPLICATII CUM SA REALIZEZ PE MINNIE .