15 decembrie 2008

Catel

Acest catel e in totalitate realizat din pasta de lapte praf ;din pacate nu am poze pas cu pas pentru ca m-am uitat dupa filmuletul asta si tot trebuia sa opresc sa fac si iar sa-i dau drumul ..daca mai faceam si poze mi se intarea pasta.
Sa va spun cate ceva despre catel :are inaltimea de 14 cm , am folosit pentru el cam 500g de lapte praf..deci e destul de greu;capul e implantat cu scobitoarea ca sa stea si e pudrat putin cu cacao .
Baietelul pentru care a fost catelul, sigur i-a gasit si un nume.



7 comentarii:

Georgiana spunea...

Doamne, ce minunatie! Felicitari!

Anonim spunea...

Multumesc frumos Georgiana!

fely3 spunea...

As vrea sa fac si eu catelul,dar nu stiu cum.......te rog ajuta-ma!Este decupat la fel ca in imaginea data sau este modelat in salam de biscuiti.Daca este decupat te rog spune-mi ce fel de blat ai folosit si daca inaltimea blatului trebuie sa aibe 14cm.Capul din ce este facut?{numai din pasta de lapte?}of ce departe esti....cate intrebari ti-am pus?TE ROG AJUTA-MA!!!!!!!!MULTUMESC MULT!

fely3 spunea...

Am uitat sa te mai rog ceva...fata mea implineste 10 ani si as vrea sa-i fac un tort cu un ornament deosebit[i-am facut in anii din urma:chit-chit,fluturas,omida si din cele cu vafa barbie],as vrea un sfat...

Lissa spunea...

Fely draga mea ,catelul e in totalitate din pasta de lapte praf ..si capul si corpul.Am facut dupa filmuletul ce l-am pus mai sus;in fata calculatorului ma uitam ,opream imaginea ,iar ma uitam si iar opream ..si asa am facut .E foarte greu la inceput pana-i reusesti capul ,dar cu rabdare ai sa vezi ca o sa-l dibuiesti.
As vrea din suflet sa -l reusesti ,ca asa de incantati sunt copiii de acest catel,de fapt chiar si cei mari au fost incantati ca e ceva mai diferit fata de alte ornamente ,eu am facut 3 pana acum.

Ligia spunea...

foarte reusit, felicitari!

Lissa's Cakes spunea...

Multumesc,Ligia.