16 august 2010

Premii

Am primit premii frumoase si imi cer scuze fetelor ca nu am reusit sa le iau pana azi ,dar in urma cu cateva zile am contactat un virus de toata frumusetea care mi-a inchis calculatorul pe loc si nici vorba sa-l mai pot deschide ...vinovata am fost eu ca din greseala am apasat linkul in loc sa-l inchid,mi-am dat seama ce-am facut dar era prea tarziu,a fost ceva neasteptat ,mi-am deschis mess-ul si a fost ceva ...ca si cum eu vorbeam cu mine insumi...ca si cum eu mi-am trimis singura mesaj....ce tampenie si cu virusii astia ,oare ce satisfactie au cei care fac asa ceva?Noroc ca prietenul nostru care e specialist in calculatoare ,a venit si mi-a salvat de pe hard disk tot ce aveam in calculator si l-a facut tot de la inceput,eram tare necajita la gandul ca as putea pierde pozele ,retetele si tot ce am salvat...oricum am mai pierdut foarte multe linkuri puse ca semne de carte....nu le am eu foarte bine cu calculatorul dar ma descurc atat cat am nevoie si tare mi ciuda pe tampitii care trimit asa ceva.Cu ocazia asta am scapat si de fereastra enervanta cu reclama de filme gratis...

Acum tin sa multumesc Getei pentru ca mi-a oferit acest premiu deosebit


si multumesc la draga mea Pansy care e o draguta intotdeauna .




Multumesc dragele mele si cu mult drag le ofer si eu mai departe tuturor care ma vizitati.

8 comentarii:

pansy spunea...

bine ca ai scapat numai cu atat.fereste-te de link-uri care vin de la persoane necunoscute.cat despre premii,daca e sa le merite cineva de pe aici,atunci tu esti prima.

Lory spunea...

Eu am fost avertizata de copii mei sa nu deschid nimic fiindca circula niste virusi.Se pare ca ai avut ghiniom.Ma bucur totusi ca ai reusit sa recuperezi in mare parte.
O saptamana cat mai placuta
LORY

Lissa's Cakes spunea...

Pansy draga ,esti o draguta si multumesc frumos.Te pup.

Lissa's Cakes spunea...

Lory draga uite ca am avut ghinionul asta,de obicei nu deschid nici eu ,dar graba strica treaba...
Te pup .

DAVELLA CULINAR spunea...

Multumesc Lissa draga pentru vizita si pentru felicitarea adresata mamei mele. Te astept cu drag la o feliuta de tort! Pupici si o saptamana buna in continuare!

Lissa's Cakes spunea...

Cu mare placere as veni Davella,multumesc.
Te pup si eu.

Andreea Crisan spunea...

Buna,felicitari pentru blog ! Tortul este genial, cosuletul acela este magnififc! Eu luam retete de pe femina.rol.ro, dar acum schimb sursa.

Lissa's Cakes spunea...

Multumesc frumos Andreea si bine-ai venit pe la mine.