7 ianuarie 2012

Tort pentru Maria

La multi ani ,Maria! Sa cresti mare si frumoasa !
 Maria e nepotica mea, ieri a implinit 2 anisori  si acesta e tortuletul ce l-am dus  de ziua ei ,am facut  un tortulet vesel care sa o incante .


14 comentarii:

Cris spunea...

La multi ani micutei! Tortul este minunat! Felicitari!

Anonim spunea...

Sa-ti traiasca nepotica,sa fii fericita alaturi de ea!Si eu incep de maine sa ma pregatesc pt.un tort nou,nepotelul meu vrea cu dinozi deh...e baiat!Inca o data sanatate iti doreste Viorica Petrovici

Doinitza`s cakes spunea...

Foarte fainut!!!clovnul zici ca-i adevarat,superbe si animalutele,un tort grozav pentru Maria,la cei 2 anisori,te pupik dulce

Anonim spunea...

F.fruumos tortul,sa-ti traiasca nepotica.Si eu incep sa ma pregatesc sa-ifac nepotelului meu un tort cu dinozauri ca deh e baiat!Sanatate iti doreste Viorica Petrovici

Tudor Elena Cristina.... spunea...

Sa va traiasca nepotica! si dvs.sa traiti multi muulti ani ca sa i faceti torturi superbee!!!Felicitari si pupici..Sii spor la treabaa!!

Nina's Art Cake spunea...

Un tort de exceptie, asa cum numai TU poti sa faci! Superb!Imi place fff mult! Sa-ti traiasca nepotica, sa fie sanatoasa! Pupici!

Unknown spunea...

Vesel, frumos colorat, reusite figurinele!Felicitari1

Torturiledanielei spunea...

la multi ani, lili draga ! tortul tau este atat de frumos !!!!! te pup cu drag !

Cristina spunea...

De curiozitate, cam cat timp lucrati la un tort?
La multi ani nepotelei!

Timea spunea...

Foarte frumos si acest tort!

Laura spunea...

Buna Liliana, este ziua unui micut prieten si as vrea sa incerc sa ii fac si eu un tort cel putin asemanator. Ce as vrea sa te intreb este : de unde ai luat sarmulita pentru stelutele si balonasele suspendate?

Lissa's Cakes spunea...

va multumesc frumos pentru urari.

Lissa's Cakes spunea...

buna Laura,sarmulite imi cumpar de la lumeabasmelor.ro in special culoare alba,sarmulita verde se mai gaseste in magazine ,de exemplu am cumparat din real o bobina verde cu care se leaga vita de vie ,sau mai gasesti la florarie,se pune la buchetele de flori si daca d-na vanzatoare vrea sa te serveasca ar fi foarte bine.
Succes.

Laura spunea...

Multumesc mult si tine-o tot asa, faci o treaba minunata!