Buna ziua !Am mare nevoie de ajutor !Am o comanda de tort si nu stiu cum sa ma descurc pana pe 7 martie.Trebuie sa fac un tort imbracat cu pasta de zh si sa fac pe el animalute, floricele..si problema sunt colorantii.Spuneti-mi ce colorant sa aleg? De pe ce site cumparati si de care? Eu am luat colorant lichid si s-a taiat pasta de zh. Puteti sa-mi spuneti cum puneti un tort peste altul adica tort cu etaj? cum fac sa nu se lase? Va rog urgent
Pentru un tort etajat...pui tortul etaj pe un carton invelit in folie taiat exact cat diametrul tortului ,iar in cel de jos implanti betisoare (de frigarui folosesc eu)implanti ,masori inaltimea tortului si le tai la nivel,astfel etajul sta sprijinit pe betisoare si nu se lasa tortul.
Buna ziua! As vrea sa va intreb cu ce obisnuiti sa ungeti torturile inainte de a le imbraca cu pasta de zahar sau martipan sau de ce o fi? Si cum le pastrati? Mi s-a intamplat sa se topeasca usor pasta de zahar. MULTUMESC si mult succes in continuare!
Buna,tortul se unge cu o crema de unt sau cu o crema ganas de ciocolata.Depinde ce fel de pasta folosesti de se topeste ,eu nu o cumpar ,o fac in casa si nu am probleme.
Buna Lissa, Elena ma numesc sunt din Bucuresti si urmaresc blogul tau cu maaaare interes, te rog sa postezi mult mai des si detaliat orice fel de reteta mai ales de tort. Am incercat multe din retete si au iesit foarte bune. Multumesc
5 comentarii:
Buna ziua !Am mare nevoie de ajutor !Am o comanda de tort si nu stiu cum sa ma descurc pana pe 7 martie.Trebuie sa fac un tort imbracat cu pasta de zh si sa fac pe el animalute, floricele..si problema sunt colorantii.Spuneti-mi ce colorant sa aleg? De pe ce site cumparati si de care? Eu am luat colorant lichid si s-a taiat pasta de zh. Puteti sa-mi spuneti cum puneti un tort peste altul adica tort cu etaj? cum fac sa nu se lase? Va rog urgent
buna Mirela ,eu cumpar coloranti de pe sit-ul lumeabasmelor.ro
cei lichizi nu sunt buni pentru pasta de zahar ,ce folosesc eu sunt acestia
http://www.lumeabasmelor.ro/index.php/coloranti-alimentari/coloranti-alimentari-gel-modecor.html
si acestia
http://www.lumeabasmelor.ro/index.php/coloranti-alimentari/coloranti-alimentari-gel-wilton.html
Pentru un tort etajat...pui tortul etaj pe un carton invelit in folie taiat exact cat diametrul tortului ,iar in cel de jos implanti betisoare (de frigarui folosesc eu)implanti ,masori inaltimea tortului si le tai la nivel,astfel etajul sta sprijinit pe betisoare si nu se lasa tortul.
Buna ziua! As vrea sa va intreb cu ce obisnuiti sa ungeti torturile inainte de a le imbraca cu pasta de zahar sau martipan sau de ce o fi? Si cum le pastrati? Mi s-a intamplat sa se topeasca usor pasta de zahar.
MULTUMESC si mult succes in continuare!
Buna,tortul se unge cu o crema de unt sau cu o crema ganas de ciocolata.Depinde ce fel de pasta folosesti de se topeste ,eu nu o cumpar ,o fac in casa si nu am probleme.
Buna Lissa, Elena ma numesc sunt din Bucuresti si urmaresc blogul tau cu maaaare interes, te rog sa postezi mult mai des si detaliat orice fel de reteta mai ales de tort. Am incercat multe din retete si au iesit foarte bune. Multumesc
Trimiteți un comentariu