9 noiembrie 2008

Torturi pentru majorat


































































96 de comentarii:

Unknown spunea...

sunt sigura ca unde au ajuns torturile tale de majorat au mutit gura adolescentilor care stim cu totii ca sunt ff greu de multumit .cu certitudine tu ai reusit performanta asta felicitari

Anonim spunea...

..fiecare-si doreste de majorat ceva mai deosebit ,am incercat totusi sa indeplinesc dorinta sarbatoritului cum am putut mai bine.
Multumesc pt felicitari.

Anonim spunea...

FOARTE FRUMOS AM RAMAS CU GURA CASCATA ESTI UN FENOMEN MI-AU PLACUT TOATE DAR AM RAMAS IMPRESIONATA DE CEL CU PIANUL PE EL E EXTRAORDINAR ESTI UN TALENT !DACA NU TE SUPERI POTI SA-MI SPUI CUM AI FACUT PIANUL PENTRU CA SI EU AM DOI BAIETI CARE CINTA LA PIAN SI DE ZIUA LOR VREAU SA LE FAC O SURPRIZA .INCA ODATA TE FELICIT SI ITI MULTUMESC PENTRU CA IMPARTI CU NOI SECRETELE TALE!

Anonim spunea...

Multumesc mult Ana pentru aprecieri si felicitari esti tare draguta,chiar azi vreau sa-mi fac timp pentru a pune cum am facut pianul la ornamente ,tare m-as bucura sa-l faci si va fi sigur o surpriza placuta pentru baietii tai.

Anonim spunea...

DRAGA LISSA ITI MULTUMESC TARE MULT PENTRU CA AI RASPUNS FOARTE PROMPT LA RUGAMINTEA MEA ,SINCER SA FIU NICI NU MA ASTEPTAM ,DAR UITE CA MA-M INSELAT ,ITI MULTUMESC INCA O DATA CRED CA O SA INCERC SA-L FAC MAI REPEDE ACUM DE CRACIUN PENTRU CA BAIETII AU SA AIBA UN MIC CONCERT DE CRACIUN ,SI ASTA O SA FIE SURPRIZA MEA PENTRU EI! ITI MULTUMESC ! MAI FACUT TARE FERICITA SPER SA-MI IASA CA SI AL TAU.

Anonim spunea...

Cu multa placere ,ma bucur ca ti-am fost de ajutor iti doresc si eu toate cele bune si sa fie o surpriza cat mai placuta!

victoria spunea...

minunea de pe lume este din orastie, ce pacat ca nu vine vreo epidemie sa ma imbolnavesc si eu..20 de km pana la mine si "m-am scos" esti uimitoare Lissa, BRAVO!!! si ma mai si mandresc cu tine vecina draga. Multa sanatate iti doresc, MI NU NA TA!!!

Anonim spunea...

Victoria,ce mult ma bucur ca suntem vecine!Multumesc mult pentru complimente si urari si bine-ai venit pe la mine!

Anonim spunea...

Buna Lissa, eu ma bucur sa aud ca sunt binevenita pe blogul tau si vin in fiecare zi, sa nu cumva sa pierd ceva...sigur ca mai "caut" si motive pentru a revedea creatiile tale care sunt unice.
Multa sanatate si spor iti doresc.

Sa nu incui poarta ca mai vin si cu colinda.

Te imbratisez

Anonim spunea...

Iti multumesc frumos pentru cuvintele frumoase!
Bucuroasa primesc cu colinda si poarta va fi mereu deschisa...m-ai emotionat ,Doamne ce minunat este sa ai prieteni chiar si asa virtuali!Pupici si de la mine!!!

nicoletutz spunea...

Buna Lissa.... am fost impresionata de troturile prezentate....mai degraba de ideile originale...lucrate cu finete!!! felicitari!!! eu in curand implinesk 18 ani si mi`as dori sa am un asemenea tort....imi putetzi lasa o adresa de contact!!! multzumesk

Anonim spunea...

Multumesc draga Nicoletutz pentru felicitari si chiar ma bucur ca -ti plac torturile ;poti sa-mi lasi tu o adresa la mesaje pe blog si putem vb daca vrei ,pupici!

Anonim spunea...

Felicitari totul este impecabil ,tot pe aceasta tema am si eu nevoie de sugesti peste o luna baiatul cel mare face 18 ani ,.am emoti si nu stiu ce sa fac ,Pupici

Anonim spunea...

Multumesc Gina !Pai si fata mea face 18 ani peste doua luni..si eu ma gandesc de pe acum ce tort sa-i fac !

Anonim spunea...

Felicitari draga Lissa! Faci adevarate opere de arta...mult suflet si mult rafinament in tot ce faci!!! Am facut si eu tortul "carte", desi reusita a fost in proportie de cca 95%...mai trebuie lucrat.Draga mea,am rugamintea la tine sa ma ajuti cu 2 informatii:
1)de unde pot comanda on-line coloranti alimentari praf si gel pentru ca in orasul meu nu am gasit(Cluj-Napoca) sau poate nu am cautat suficient.
2)cum realizezi tortul chitara? ce pasta are deasupra?
Multumesc frumos!
Iti doresc numai bine,sanatate si multe zambete!
Elena

Lissa spunea...

Multumesc frumos Elena pentru urari si felicitari!
Coloranti alimentari eu comand de la
http://www.lumeabasmelor.ro/ culori gel care sunt tare bune si la preturi rezonabile .
Pentru tortul chitara mi-am facut un tipar cu marimea respectiva si apoi am decupat din blat,pt ca era mare ,am facut-o din doua bucati si le-am unit.E imbracata toata in pasta de zahar,pt partea de deasupra am pus doar putina cacao ca sa fie culoarea mai crem,iar pt pasta de pe margine am pus un pic mai multa(dar nu prea multa ca se farama ) si apoi ca sa iasa iasa maro inchis am colorat-o cu pensula.Culorile gel se dizolva cu putin alcool si se poate colora tortul.

Anonim spunea...

Multumesc tare mult Lissa draga! Esti o draguta! Daca am incerca fiecare din noi sa fim un pic asa,indiscutabil lucrurile s-ar indrepta intr-o directie mai buna.
Iti doresc numai bine!
Cu drag, Elena.

Lissa spunea...

Multumesc Elen adraga,la fel iti doresc si eu ,numai bine si te mai astept in vizita!
Te pup si o zi buna!

Ade spunea...

doamne..cat am cautat tort pt majoratul meu si tot nu a fost asa cum mi-as fi dorit eu :(( daca era sa gasesc acest blog mai devreme nici nu mai ezitam ..direct de aici luam pt ca aveam o graamdaaaa de variante si pe placul meu pe deasupra:X..dar acum asta e ..o sa recomand blogul acesta cand aud ca vrea cineva tort :)))..pupiciii! Ade!!

Lissa's Cakes spunea...

Ade ,ma bucur sincer ca-ti plac torturile si-mi pare rau ca tortul tau de majorat nu a fost cum ai fi vrut ,e o amintire de neuitat si eu icerc sa indeplinesc dorinta sarbatoritului.
Multumesc mult pentru aprecieri si te pup!

Mirela spunea...

hello..in curand osa`mi fac majoratul si imi plac foarte mult ideile de aici.as vrea sa stiu cat ar costa un tort de 5-6 kg:d.astept un raspuns cat mai repede.multumesc

Lissa spunea...

Mirela,poti sa-mi scri pe adresa lissascakes@yahoo.com si o sa-ti raspund .

DANA spunea...

Lissa torturile tale sunt fenomenale,le admir de luni de zile,mi-e foarte greu sa aleg unu,dar pentru baiatul meu care sambata face 18 ani,l-am ales pe cel din cifre,are in jur de 30 de invitati si sper sa ii ajunga mi-as dori daca ai putea sa-mi dai si mie reteta.Iti multumesc .

Lissa spunea...

Dana ,ma bucur ca-ti plac si sunt incantata ca vrei sa faci un model de la mine!
Tortul a fost cu blat cu cacao si crema de ciocolata ca asa a vrut sarbatoritul...crema de ciocolata sau crema ganache cum i se mai zice o am pusa la retete dulci si maresti cantitatea in functie de marimea tortului.
Daca ai alte intrebari,iti raspund cu placere.

Roxana spunea...

torturile dumneavoastra sunt superbe ! in curand voi face si eu 18 ani si as dori sa imi spuneti cum ati facut poseta de pe acel tort cu saboti pentru a incerca sa imi fac si eu unul la fel.va multumesc mult!

Lissa's Cakes spunea...

Roxana ,multumesc pentru aprecieri!
Poseta e cladita din foi de blat si crema,am inceput cu baza care are 20/14cm ,apoi descresti foile pana ajungi la 14/7-8 cm si inaltimea e de 13 cm...sper sa intelegi,nu e greu de facut .Pentru toarta ,am imbracat in pasta o sarma mai groasa(coada de floare artificiala)
Succes si daca nu intelegi ,sa ma intrebi!

gina spunea...

Buna Lissa,sunt impresionata de
torturile prezentate.Felicitari!!!!!
Am o fica care pe 8 ianuarie va face18 ani.As vrea sa stiu cum faceti modelul de pe marginea tortului(tortul cu cifra18 cu ciocolata).
va doresc numai bine,sanatate in noul an!
va multumesc.

Lissa's Cakes spunea...

Buna Gina ,multumesc frumos pentru felicitari!
Modelul e impletitura si am pus poze cum se face la ''ornamente''.
Daca nu intelegi ceva ,sa ma intrebi!

gina spunea...

Buna Lissa,am gasit impletitura cum sa face,dar nu l-am facut ca era scurt timpul ca sa termin tortul. Dar am sa incerc cu o alta ocazie.
Vreau sa-ti trimit o poza cu tortul pe care l-am facut.
Multumesc,pupici.

intra aici ca sa il vezi
http://hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4607206537&ownerId=108683648&albumId=386841916

Lissa's Cakes spunea...

Buna Gina!am intrat si am vazut tortul ,e foarte ,foarte frumos,multumesc ca mi-ai dat adresa sa-l vad!
La multi ani fiicei tale frumoase si aiba parte numai de bucurii!

catalina stanescu spunea...

coplesitor!

ma simt mica mica mica...poate voi reusi si eu vreodata sa fac macar un sfert de tort asa de frumos...

cu pretuire pentru talent si pasiune!

Lissa's Cakes spunea...

Multumesc Elena,bine-ai venit pe la mine!
...sunt sigura ca o sa reusesti ,e greu putin pana incepi,dar daca-ti place si ai rabdare sa migalesti o sa iasa bine!

Anonim spunea...

buna.ai niste torturi extraordinare fara nici un comentariu.as dori sa te intreb ce se pune peste torturi .cineva mia spus ca martipan .As dori sa te intreb pe tine si ce este si cum se prepara.multumesc frumos si noroc in continuare

Lissa's Cakes spunea...

Buna!
Sunt mai multe feluri de pasta cu care se poate imbraca un tort ...martipanul e o pasta facuta cu faina de migdale si are o culoare mai crem-galbuie,
...pasta de zahar care se face cu zahar pudra si pe care o folosesc si eu ,are culoarea foarte alba(reteta e pusa la ''ornamente")
....pasta de lapte praf care are culoarea usor galbuie ...cred ca mai sunt si altele ,dar in general multi nu fac diferenta intre ele si le zic simplu martipan ....cu toate se poate imbraca ,decora si se pot face diferite ornamente pt tort.

Unknown spunea...

buna lissa.pe 14 martie fiul meu face 18 ani si vreau sa fac un tort asemanator cu cel al tau .cel tip cadou sunt vreo 5 torturi acolo in ansamblu.din cate stiu cele acoperite cu glazura de zahar nu trebuie insiropate si de aceea vreau o reteta. de-a ta.fonta rosie este tot din pasta de zahar sau din lapte praf?

Lissa's Cakes spunea...

Buna topala,toate torturile le insiropez indiferent cu ce sunt imbracate ,poti pune pasta de zahar peste orice tort insiropat daca il ungi inainte cu un strat de unt...asa ca poti face ce reteta iti place.

Lissa's Cakes spunea...

Topala ,fonta rosie e din pasta de lapte praf.

Anonim spunea...

buna,as dori sa stiu un pret(aproximativ) pt tortul al 2-lea,cel cu masca de carnaval deasupra.

Lissa's Cakes spunea...

Pentru intrebari legate de pret ,poti sa-mi scri la adresa de mail pusa pe coloana din stanga sus.

Alexandra spunea...

Buna Lissa draga,ador si iubesc la nebunie ceea ce iese din manutele tale,si iti doresc sa iti dea Dumnezeu putere de munca pt ca de restul sunt sigura ca te ocupi tu.Felicitari pt operele de arta.Dar ca fiecare vin si eu cu o intrebare...la torturile supraetajate folosesti betisoare din acelea care se infig in tort pt sustinerea greutatii??.....pt ca am mai vazut pe site-uri si prin diverse manuale ....eu nu am folosit asa ceva si mi se pare putin ciudat.Multumesc si te pupic

Lissa's Cakes spunea...

Buna Timis,multumesc tare mult pentru cuvintele frumoase si pentru felicitari.
La etajate folosesc betisoare de frigarui pe care le tai la nivelul tortului,nu am speciale pt asa ceva.
Poti sa folosesti cu incredere ,in felul asta nu se lasa deloc tortul.

Craita spunea...

buna....in curand o sa fie majoratul meu si as vrea sa va rog sa imi spuneti cam cat ar costa un tort l 5?cam cum este cel cu geanta si pantofi deasupra.astept raspuns,multumesc.

Lissa's Cakes spunea...

Buna Amalia,poti sa-mi scri pe adresa de mail pusa pe sus in partea stanga.

Anonim spunea...

Imi place mult cum iti ies florile, ca in realitate, la capitolul asta mai am de lucru. Uff!

anita spunea...

Lili,te rog m-ai ajuta-ma.Nu stiu cum se fac imbinarile la colturi(sper ca intelegi ce vreau sa spun).Arata impecabil la tine,mie mi-a iesit urat a trebuit sa acopar marginea cu o funda.Iti multumesc mult pentru ajutorul pe care mi l-ai dat mereu.

Lissa's Cakes spunea...

Anita ,trebuie sa fie foarte bine indreptat tortul si dupa ce-l acoperi cu pasta mai ajuti din mana si formezi colturile.O idee buna ai avut cu funda daca nu a iesit cum trebuie.

Produse naturiste spunea...

vai deci chiar esti o artista

Bianca spunea...

Wow ... sunt cele mai frumoase torturi pe care le-am vazut vreodata. Felicitari din suflet!!! Putem gasi undeva retetele?

Lissa's Cakes spunea...

Multumesc, Produse naturiste.

Lissa's Cakes spunea...

Multumesc frumos Bianca ,cremele sunt aceleasi care le gasesti si in retetele de torturi care le fac pas cu pas...crema ganache,vanilie ,diplomat ,cafea,lamaie ,cu fructe...

CristinaM spunea...

Draga Doamna Lissa,
Va urmaresc de cateva zile blogul si vreau sa va spun ca faceti o treaba extraordinara! Torturile dumneavoastra arata superb si sunt convinsa ca sunt si delicioase! Sunt bucuroasa ca gasim asemenea talente in Romania! Cristina...

Lissa's Cakes spunea...

Multumesc frumos Cristina si bine-ai venit pe la mine.

Gabriela spunea...

Buna .. am si eu o intrebare..imi place foarte mult primul tort cel cu roz .. Doresc sa stiu compozitia!
multumesc frumos

Lissa's Cakes spunea...

Buna Gabriela,sarbatorita a vrut tortul de ciocolata..deci are blat cu cacao si crema ganache de ciocolata.

Simona spunea...

Buna,, Lissa, am vazut ca ai facut si o sticla de sampanie, banuiesc eu ca e din ciocolata... Am tot cautat o metoda cat de cat simpla de a face o sticla pentru decorat un tort pentru tata, ai putea te rog sa-mi descrii un pic cum ai facut-o tu? Multumesc frumos!

Lissa's Cakes spunea...

Buna Simona,am o sticluta mica mica,am cumparat ouzo ca amintire din Grecia si era numai potrivita ,din pasta de lapte praf maro ,am imbracat jumatate din sticluta ,am lasat sa se usuce ,apoi inca o parte si la urma le-am unit lipind tot cu pasta,daca nu ai model ,poti face din pasta un cilindru apoi sa-i formezi gatul si o lasi la uscat...nu e greu.Sticlute asa mici am mai vazut si prin magazine ,contin votka sau diferite bauturi si sunt bune pentru mulaj.

orturidelicioase spunea...

arata super!

Anonim spunea...

buna, Lissa

am nevoie de o idee... am de facut un tort de majorat pentru un baiat, tortul e mare (ca diametru pt suprafata e de doua blaturi una langa alta). El vrea 18 trandafiri albastrii
si m-am gandit sa ii fac din frisca... dar daca ii fac din frisca imi acopar numai un blat si celalalt imi ramane gol ce sa fac? Ajuta-ma te rog cu o idee.

multumesc frumos. Anca

Lissa's Cakes spunea...

Buna Anca,stiu ce fel de tort faci ca am facut si eu asa ceva...daca te uiti la primul tort in partea de jos ,imbracat in frisca si cu trandafiri portocalii si galbeni ,in mijloc am decupat din blat subtire o inimioara ca sa fie putin mai inalta ca tortul si am pus trandafirii in jurul ei ,tot 18 ..tortul era pt o fata ,dar merge si pt baiat,urmatoarele cele doua torturi cu glazura si cu cifra 18 sunt pt baieti,ai putea face o combinatie intre torturi ,poti pune in mijloc un cerc si trandafirii pe langa si in mijloc sa fie cifra 18...eu zic ca o sa iasa bine ...daca ti se pare prea mare distanta dintre trandafiri pana la colturi ,poti face cativa bobocei si frunzulite,o sa iasa bine...succes.

Anonim spunea...

multumesc Lissa, o sa vad ce o sa fac inca ma mai gandesc ca pe vineri trebuie sa fie gata. Iti las aici adresa adresa unde poti vedea ce torturi am facut eu. http://ancutzica-ank.hi5.com
sper sa iti placa
te pup, Anca

Lissa's Cakes spunea...

Anca draga ,am vazut torturile si lucrezi tare bine cu frisca,trandafirii sunt reusiti si tu esti o frumoasa,te pup.

delia ilies spunea...

Superb tortul lui Cristi Manolescu , Betty a fost la acel majorat si ti-a recunoscut mana , a spus ca a fost si foarte foarte bun , apoi m-i la aratat pe blog....felicitari , sunt tare mandra ca sunt vecina ta.

Lissa's Cakes spunea...

Multumesc frumos,Delia...te pup si SARBATORI FERICITE.

Flory spunea...

Buna Lissa!Si felitariiiiii ptr torturile deosebite pe care le faci.Ai un talent,innascut!Te apreciezzz foarte mult si de o luna am descoperit blogul tau,pe care nu e zii sa nu-l urmaresc.Ma intereseaza si pe mine un tort ptr nepoate mea care face 18 ani pe 28 ianuarie.As vrea sa-mi spui te rog pas cu pas daca se poate cum se face cel in forme de cifra(18),sau in forma de palarie.
Multumesc frumos!

Bafta multa la concurs,merita sa castigi!

Anonim spunea...

Esti o adevarata arista!se vede ca pui pasiune in ceea ce faci.te pup si tine-o tot asa.Diana

Anonim spunea...

Buna Lissa (din nou)
Esti fantastica, eu nu inteleg cum poti sa faci torturile astea. In fiecare zi ma minunez de cate ori intru pe blogul tau. Spune-mi si mie, ca nu imi pot imagina, cum ai facut tortul cu Jack Daniels? Cum de ti-a iesit scrisul exact ca cel de pe sticla de whisky? Zici ca ai facut poza si ai pus-o peste tort, atat de exact este.
Si te rog mult, daca ma poti ajuta la o intrebare. Am facut un tort cu frisca si l-am imbracat cu fondant si bineinteles ca s-a intamplat un dezastru. Frisca a inceput sa curga si s-a umplu de "zeama" tot platoul pe care era tortul (pasta de zahar a rezistat foarte bine, desi ma asteptam sa se topeasca). Curgea pe sub tort o gramada si era atat de urat. Ai vre-o idee care sa ma ajute sa rezolv problema asta pe viitor?

Iti multumesc din tot sufletul,
Dana

Anonim spunea...

Buna. Sunt foarte incantata de torturile dvs. Arata exceptional. Felicitari !
O intrebare: pentru figurinele iepuras playboy ati avut forma? As vrea sa fac si eu cateva pt tortul copilului meu care va implini 18 ani in curand ,dar nu stiu unde sa gasesc asa forma.

cu drag, Claudia.

Anonim spunea...

Buna. Sunt foarte incantata de torturile dvs . Arata exceptional. Felicitari.
O intrebare: aveti forma speciala pt iepurasul playboy? As vrea sa fac si eu cativa pt tortul copilului meu care va implini in curand 18 ani, dar nu gasesc asa o forma.

cu drag, Claudia.

Lissa's Cakes spunea...

Multumesc Diana!

Lissa's Cakes spunea...

Dana..nu mi se pare nimic greu daca ai si un model in fata,la tortul acesta am stat cu sticla de whiskey in fata mea si am incercat sa fac sa semene cat mai bine cu eticheta de pe ea...am decupat o bucata din pasta la dimensiunea cat trebuia sa fac tortul,am colorat-o in negru si am lasat sa se usuce,unde scrie whiskey si jack daniels am decupat cu litere din pasta si le-am lipit ,in rest am scris din mana cu un dui nr 2 si cu pasta din albus ,adica cu royal..
Despre tortul ce l-ai facut...sigur ca a curs daca ai pus fondant peste frisca,frisca se topeste si fondantul se inmoaie rau de tot ...tortul trebuie uns cu un strat subtire de unt sau chiar cu gem,apoi pui fondantul..sta fara probleme.

Lissa's Cakes spunea...

Multumesc Claudia,nu ai nevoie de forma pt playboy ,nici eu nu am..cauti pe net si scoti la imprimanta modelul cat vrei de mare,sau il desenezi de pe calculator pe hartie de copt,il decupezi si apoi decupezi din pasta dupa sablonul ce l-ai facut.

Anonim spunea...

Multumesc pt raspuns. Eu am crezut ca sunt din ciocolata...
Pasta incerc sa fac insa colorant nu prea cred ca gasesc.

cu drag, Claudia.

ELENA spunea...

buna .ma intereseaza cum ai facut tortul ala camion.baietelul meu cel mic face 5 anisori acum in aprilie si vrea tort in forma de masina.m-am uitat aici la tine sunt foarte frumoase nici nu iti vine sa le mananci, dar nu imi dau seama cum sa il fac.multumesc multtt.

Lissa's Cakes spunea...

Elena,m-am uitat pe net dupa un camion adevarat si am incercat sa imit cat am putut,daca ai o masinuta de la baietel ar fi foarte bine sa te uiti dupa modelul ei.Cabina e facuta separat,lipita de corpul tirului si imbracate in pasta impreuna,apoi puse accesoriile ce mai trebuie .

Corina spunea...

Foarte frumoase torturile.....imi olace foarte mult cel cu pianul. fara cuvinte. De ceva timp ma joc cu pasta de zahar ( postata de tine) si am facut mici ornamente la cateva torturi facute pentru diverse ocazii...in familie si prieteni. Sunt incepatoare dar imi place mult. Iti admir toate creatiile... sunt suuuper. Numai bine!!!

Anonim spunea...

Buna ziua!
Doamna sunteti o adevarata artista si un exemplu demn de urmat! As avea si eu o intrebare, la primul tort de pe pagina cel cu doua etaje care imita cutiile de cadou, cum le imbracati cu pasta de zahar blaturile in asa fel incat sa delimitati cutia de capac?
Va multumesc anticipat!
Cu stima Elena

Lissa's Cakes spunea...

Buna ziua Elena,multumesc frumos de complimente.
Prima data imbrac lateralul tortului cu o fasie de pasta exact cat e inaltimea,apoi pun deasupra o foaie din pasta ,o las sa-i cada marginile peste tort si indrept marginea atat cat vreau sa fie lungimea capacului...sper sa intelegi.
Pupici si o zi buna.

Silvia spunea...

Lissa draga esti foarte talentata,sati dea Dumnezeu sanatate multa sa poti toata viata sa ne uimesti cu torturile tale,foarte mult imi plac toate, dar ultimul care lai postat este favoritul meu,te pup.

Bianca G spunea...

In viata mea nu am vazut atata imaginatie culinara, daca pot sa ii spun asa. :D
Sunt perfecte torturile... cofetariile sunt pistol cu apa pe langa ce faceti d-voastra aici. Felicitari din tot sufletul!
V-as putea complimenta toata noaptea, dar...o sa va plictisiti.:)
Multa sanatate va doresc si la cat mai multe prajiturele...

Lissa's Cakes spunea...

Multumesc frumos, Bianca.

Anonim spunea...

M-ar interesa foarte mult pretul unui anumit tort,cum as putea sa dau de Dmv?

Lissa's Cakes spunea...

imi poti trimite mesaj pe adresa de email care o am pe blog.

Anonim spunea...

buna lissa sunt cristina..din intamplare am gasit blogul tau dar vreau sa iti zic k sunt ff fericita..faci niste torturi superbe..si de multe ori ma inspir cu cate ceva de la tn...dar as avea doar 2 intrebari dak se poate: cum reusesti sa faci culoarea neagra la pasta de zahar ,pt k eu folosesc colorantul in gel si imi iese gri in loc de negru si urmatoarea intrebare e cu ce scri pe torturi,pe pasta de zahar...cum faci aceea crema...ms pt tot si pt tot ceea ce faci

Lissa's Cakes spunea...

buna Cristin,culoarea neagra nu-mi iasa nici mie decat daca vopsesc ce am nevoie ,dizolv putin gel cu alcool si pictez cu pensula sau cateodata folosesc pasta de lapte praf la care culorile iasa mai pronuntate.
Pe pasta de zahar scriu cu royal icing..albus batut cu zahar pudra.

http://artaculinara.com/forums/topic/610-royal-icing/
dai o cautare pe google si gasesti retete ,sau gasesti filmulet cum se face si pe youtube.

Ioana spunea...

Buna Lissa.Am sa incep prin a spune ca in momentul in care am vazut un tort facut de tine mi-am zis ca imi doresc f tare sa fac si eu asa ceva.Eram insarcinata in 8 luni si tocmai ma inscrisesem la o facultate.Si uite asa printre nopti nedormite,biberoane(dupa 1 an am ramas insarcinata din nou)si examene ma ambitionam sa fac si eu ceea ce vad la tine.mi-am facut un pic de reclama pe facebook si am inceput sa am cateva cmenzi.Inca nu am reusit sa lucrez atat de impecabil si ordonat ca tine dar tu mi-ai fost profesor si nu as fi avut liniste pana nu ti-as fi trimis acest mesaj.Iti multumesc cu toata inima ca esti atat de rabdatoare cu noi toti si iti multumesc pentru tot ce m-ai invatat!

Anonim spunea...

Buna, as vrea sa stiu daca se pot face comenzi...eu sunt din Piatra Neamt si am majoratul peste 2 saptamani...am vazut cateva modele care imi plac foarte mult :)

Lissa's Cakes spunea...

buna Ioana,ma bucur tare mult daca ti-am fost de ajutor..ma bucur ca ai reusit sa faci torturi si sa ai comenzi ,te felicit.
Iti doresc mult mult succes ,te pup.

Lissa's Cakes spunea...

Anonim ,imi pare rau dar nu am cum sa livrez torturi.

Apolonia spunea...

Buna Lissa!!!sunt o mare admiratoare ale operelor tale!!fara cuvinte:*as vrea sa te intreb ceva daca ai putea sa imi raspunzi .....la totrurile de majorat al 8 lea tort cel imbracat in frisca , un baiat mi a cerut un tort asemanator la majorat ,imbracat in frisca ,cu crema de budinca a ta bineinteles a ta,(recomndata de mine ,e minunata) cam ce tavi ar trebui sa folosesc la blaturi???habar nu am ...si al tau cam cate kg a avut .daca mai tii minte? pentru ca cred ca imbracat in pasta iasa foarte mare,mai mare de 8 kg ,daca il fac in tavi de prejitura normale...daca imi citesti mesajul si poti astept un sfat:*te pup si te admir

Lissa's Cakes spunea...

buna Apolonia,poti sa-l faci in tavi de prajituri normale ,al meu e mai mare si a avut in jur de 13 kg,in pasta cantarea mult mai mult.
Te pup si succes.

Simona damian spunea...

Superbe toate, insa preferatul meu este ultimul, cel pictat cu auriu. Este deosebit si f elegant. Cum reușiți sa pictati atât de perfect modelul acela?eu am încercat așa: pe un tortulet îmbrăcat in fondant alb amprentat cu folia aceea de silicon cu floricele de la wilton, am incercat sa urmăresc modelul cu unt colorat cu negru. Nu prea mi-a ieșit. Nici nu se compara cu acesta. Multumesc!

Anonim spunea...

Buna, ma numesc Gabi.
Citesc si rasfoiesc paginile si nu-mi vine sa cred ca sunt reale.FFFF frumoase, va felicit, aveti maini de aur.
Voi incerca si eu unul din torturile dvs, dar am emotii, fetita mea care peste cateva zile va face 10 ani, isi doreste un tort etajat, dar am emotii. Nu stiu daca ma voi descurca cu cantitatile, cu cremele, iar de ornat ce sa zic...nu stiu .
Fetitei mele i-a placut tortul Karinei de la 18 ani, dar mie mi se pare greu, nu stiu cantitatile pentru fiecare etaj. Voi vedea, poate ma voi descurca.
Mult succes si sanatate

Lissa's Cakes spunea...

buna Gabi.acela e un tort mare care ajunge pana la 100 de persoane si e un pic mai greu de realizat .

mia spunea...

Buna Lissa eu ti-am scris si mai demult si acuma revin cu o intrebare.Ai putea sa-mi spui si mie cum se fac modelele acelea negre pe pasta, cum sunt cele de la torturile de majorat de exemplu cel cu gentuta?Te rog mult.Multumesc

Anonim spunea...

ajutoor!! cum pot face forma la nr 1 pt baietelul meu care face 1 anisor

Lissa's Cakes spunea...

iti faci din carton un tipar si decupezi din blat ,e usor.