In acest weekend a venit si Karina .... iar ieri am fost plecati acasa la tara ,la mama ,acolo am sarbatorit cei 20 de ani ce i-a implinit pe data de 18 mai .Tortul am vrut sa-l fac pe gustul ei cu crema de kivi si crema de vanilie, foarte insiropat, culorile ei preferate alb si mov ... inimioara am facut-o dupa reteta prajitura delicioasa cu ciocolata ,am imbracat-o in pasta si ca sa o pot pune asa ridicata am implantat in ea 3 betisoare de frigarui apoi prin tort pana jos.
A venit sora mea si cumnatul,prietenul Karinei ,ne-am distrat frumos si am stat afara la gratar pana cand a inceput sa se innoreze ,sa bata un vant foarte rece si sa ploua ,nu am mai putut face pozele afara asa ca la tort am facut poze in casa si din cauza asta sunt mai intunecate.
25 de comentarii:
Lissa ai maini de aur...
Arata minunat tortul si cu siguranta a fost delicios..
Desi e nitel cam tarziu ,eu ii doresc Karinei tot binele din lume,sa fie sanatoasa,fericita si sa i se indeplineasca toate dorintele.
LA MULTI ANI KARINA!
Superb tortul.Se vede ca l-ati facut cu mare drag.Sa va traiasca fata!Ce varsta frumoasa a implinit...20 de ani.Inca o data LA MULTI ANI!
stiam ca ai sa faci un tort special pentru o asa zi speciala,inca o data la multi ani Karinei sa fie sanatoasa,un tort de nota maxima
La multi ani! Un tort elegant si unic, in stilul tau original
Lissa .un tort mai mult decat superb,inimiora aia e a ta pt ea ,nu?culorile extraordinare danteluta,floricelele,nota maxima ,din partea elevei tale(adica eu),poate si elevul sa-si noteze profesorul ,nu?:-))))pupicei la amndoua
LA MULTI ANI !
Superb tortul !
Minunat tortul,atat de delicat si finut,ca si frumoasa domnisoara!Sa va aduca multe bucurii in continuare!Pupici pentru tine si pentru ea!
La multi ani, Karina! Lissa, sa va traisca fata si sa va aduca numai bucurii! Tortul este absolut minunat!
superb ca de obicei
La multi ani fericire multa si mii de felicitari pentru minunea de tort,atat de fin si elegant!!!!
Ce frumos e tortul!!!!!...si ce frumoasa Karina!!! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii.
Pupici
Superb tortul! Nici nu credeam ca nu iti v-a reusi asa un model deosebit!Elegant, rafinat, deosebit...ca si frumoasa domnisoara!
Pupici si La multi ani inca odata!
Tortul - frumos!
Fata - superba!!!
La multi ani Karinei!
Cu drag,
Sanda Turner
Doamne, ce frumos este ! Ca si fata ta. Sa-ti traiasca si sa fie fericita.
La multi ani Karina!
Lissa felicitari pt talentul tau!
La multi ani Karinei... Superb tortul...
Am facut tortul pe care il denumisem Lissa, acum si cu banda de ciocolata... A fost ff usor de faut banda... Multumesc de idei!!!
la multi ani,multe succese,un tort exceptional,elegant,iar interiorul buuun ,delicios
arata grozav ! nci nu ma gandeam ca n-o sa faci ceva deosebit.ai putea sa detaliezi cremele ?mie si baiatului meu ne plac torturile cu fructe,vanilie,frisca.
Va multumesc frumos pentru felicitari si pentru urarile trimise Karinei ,va pup cu mult drag.
Pansy draga,crema de kivi e cea de la tortul Karinei topsy-turvy si crema de vanilie e cea de la tortul lilium in care am pus si o cutie cu mascarpone.
LA MULTI ANI cu intarziere.Superb tortul ca si domnisoara.Din poze nu-midau seama cum e facut detaliul de jos,ce vine pe suport...arata superb.
multumesc kkinda,in partea de jos am lasat pasta mai lunga pe suport ,nu am taiat0 chiar la baza tortului, apoi am facut cornelli lace ,adica lanticurile acelea din royal.
Cu intarziere, dar cum niciodata nu-i prea tarziu, LA MULTI ANI Karinei sicu fericire in viata. Cat despre tort... GENIAL e putin spus. Felicitari!
Salut Lissa
De cand ai postat aceste tort am ramas cu gandul la el. Am o intrebare legata de inimioara.
Compoiitia pe care ai facut-o (am vazut retea) se poate modela si altfel?
Trebuie sa pregatesc un tort de ziua Recoltei la gradinita si ma gandeam sa fac niste fructe si legume din aceasta compozitie, apoi sa le imbrac in pasta de zahar.
Ca specialista, ma poti ajuta cu cateva sfaturi?
Multumesc pentru ajutor.
Te pup
Buna draga mea ,scuze ca raspund asa tarziu...compozitia e destul de moale,curge cand o pui in tava si nu se poate modela... mai bine ai face compozitie ca de salam de biscuiti,gustul e apropiat si se poate imbraca si in pasta.
Multumesc Lissa. Voi inverca cu salam de biscuiti.
Pupici
Trimiteți un comentariu