8 martie 2012

8 Martie


La multi ani tuturor doamnelor si domnisoarelor.
Sa aveti o zi minunata.


13 comentarii:

Sanda spunea...

Multumim draga Lissa, si tie la fel!
Te pup cu drag,
Sanda Turner

La Vera in bucatarie spunea...

LA MULTI ANI! si tie si sa vedem in continuare tot mai multe minunatii facute de tine.

Tudor Elena Cristina.... spunea...

LAA MUUULTI AANI SI TIEEE!!!SA AI PARTE DE ZILE MINUNATEE CU MUULTE AMINTIRI PLACUTEEEE!!

viorica s spunea...

la multi ani , alaturi de cei dragi !
o primavara cu inspiratie si voie buna !

Maria spunea...

La multi ani Lissa si din partea mea!!!

Silvia spunea...

La Multi Ani si tie draga,sa ai parte numai de bucurii si fericire,pupici multe.

Anonim spunea...

Si tie, miini de aur, o primavara insorita si inflorita tot asa frumoasa ca si tot ce faci tu. Pup Nina

Alexandrina spunea...

La multi ani si tie, o primavara frumoasa!

Luminita spunea...

Este superb ceea ce vad si ca de fiecare data ne incanti cu realizarile tale. Sticla de sampanie este reala sau construita din blat?
Am o intrebare catre tine, am facut mai multe torturi, nu asa de reusite ca ale tale si de fiecare data mi se spune acelasi lucru: trebuia mai insiropat! de fiecare data insiropez foile de blat, pana se fac moi si mustesc de sirop daca sunt apasate cu mana, insa nu atat de mult, nici sa curga dar nici sa fie uscat. Intr-adevar atunci cand este taiat, cu adevarat ar mai fi trebuit insiropat. Sa fie oare de vina cremele cu gelatina? ar trebui sa fie mai moi? Multumesc frumos!

Lissa's Cakes spunea...

Luminita draga si eu insiropez foile de blat si le incerc exact la fel cum ai zis si tu,nu stiu ce sa zic..daca de la crema da impresia asta sau poate unora le place foarte insiropat ,dar vezi ca sunt anumite torturi care chiar nu poti sa le faci sa curga siropul.

Anonim spunea...

Buna lisa sunt tot eu cristina...nu am reusit sa iti las comentariul la torturile de majorat asa k til las aici:tot cautand pe internet am gasit cum se face culoarea neagra si rosu la pasta de zahar...eu loc in italia de aceea lam cautat pe youtube.it dar in caz de nu intelegi til explic eu:prima data pasta de zahar o faci cu cacao si iese maro apoi amesteci putina votka cu colorant negru si gata ...pasta de zahar devine neagra...pupici si poate asa am ajutat alte bucatarese care tot se intrebau cum sa faca pasta de zahar neagra...

Anonim spunea...

lisa sunt tot eu cristina uitasem in comentariu sa iti las linkul... http://www.youtube.com/watch?v=NDkpw52pW0g ...paaa si felicitari pt k faci niste torturi superbe

Lissa's Cakes spunea...

buna Cristina si multumesc tare mult,adevarul e ca ma chinui sa-mi iasa culoare neagra sau rosu,o sa incerc asa...te pup si multumesc pentru felicitari..