27 septembrie 2012

Torturi florale


























































14 comentarii:

Luminitanaty spunea...

Sunt atat de superbe...Felicitari din tot sufletul

mirela spunea...

Foarte frumoase!!!felicitari!!!!

Violetta spunea...

vaaai Lissa ce imi plac pisicile si soriceii!!!!chiar ma gandeam cum ar arata din zahar .....sant superbe ale tale!!!ca si celelalte torturi dealtfel...mult spor la treaba iti doresc si numai bine....

Emilia Stanescu spunea...

Extraordinare !
Sunteti un mare talent!

Emilia Stanescu spunea...

Extraordinare !
Sunteti un mare talent!

Anonim spunea...

Minunate!Rabdare,talent si pasiune.Bravo!.

Alexandra B spunea...

Buna Lissa, f reusite torturile, imi plac la nebunie pisicutele tale:) . Am si eu nevoie disperata de ajutorul tau ... Daca ma poti ajuta,, ti-as fi recunoscatoare. Trebuie sa fac peste 2 saptamani un tort pentru 50 de persoane, o sa-l fac cu mousse de fructe de padure, dar marea mea problema este care sa fie dimensiunile tortului ? cum sa calculez sa ajunga tortul la 50 de persoane? Specific ca va fi rotund... Iti multumesc anticipat de ajutor

Unknown spunea...

foarte frumoase....

Haplea spunea...

Exact asa cum ne-ai obisnuit...cu torturi superbe!Felicitari!

Lissa's Cakes spunea...

Multumesc mult pentru aprecieri si felicitari ,va pup.

Lissa's Cakes spunea...

Alexandra ,la 50 de persoane eu fac partea de jos cu diam.de 30 cm. si etajul de 18 cm.(poate sa fie si cu 1 sau 2 cm mai mic in diametru).
Tortul cel cu ursuleti albastri e pentru 50 de pers.
Succes.

Alexandra B spunea...

multumesc mult de ajutor lissa, sunt la primul meu tort asa mare si nu stiam cum sa-l fac, m-ai salvat, miii de multumiri :)

Anonim spunea...

urmaresc torturile tale si sa stii ca asa ceva nu am vazut. baietelul meu implineste 7 ani pe data de 30 noiembrie, si ma tot roaga sa/i fac un tort cu etaj,dar nu stiu cum,te rog sa ma ajuti

Lissa's Cakes spunea...

draga mea ,la un tort etajat faci partea de jos ce marime vrei ,cel pe care-l pui deasupra il faci mai mic cu 2-3 cm diametru.Il pui pe carton invelit in folie (cartonul sa fie exact cat diam tortului) apoi imbraci tortul.In cel de jos care e mai mare,dupa ce-l imbraci implanti cateva betisoare de frigarui ,masori si le tai exact cat inaltimea tortului,apoi poti pune etajul peste el ca nu se lasa...nu e greu.