5 septembrie 2012

Tort de nunta.

Un tort de nunta putin mai diferit si o poveste frumoasa a celor doi tineri...s-au cunoscut de copii,pe parcurs au intampinat greutati si vor mai intampina dar le vor trece impreuna,au aceeasi pasiune-motocicleta,iar mai tarziu cand vor ajunge la batranete,vor privi in urma si isi vor aminti de cele mai frumoase clipe.


9 comentarii:

Alexandra B spunea...

ce frumos e tortuletul lissa, si povestea pe care o spune e frumoasa:) felicitari. AM o intrebare ce mulaje folosesti pt oameni? sau ii faci cu mana libera?

Cristina spunea...

Frumos si foarte ingenios. In veci nu mi-as fi imaginat un astfel de tort de nunta.

Unknown spunea...

intradevar un tort unicat... o asemenea poveste nu se gaseste la tot coltul strazii.

Lissa's Cakes spunea...

Multumesc Alexandra.
Pentru oameni si copii folosesc mulaj doar la cap, imi fac eu mulaj din silicon amestecat cu amidon,sau din pasta de zahar ,dupa bibelouri mici..capul papusii de portelan e tare si se imprima destul de bine ...in rest modelez din mana tot ,corp,maini ,picioare.

Lissa's Cakes spunea...

Multumesc Cristina ,ideea a fost a miresei si eu am incercat sa o pun in practica ,mi-a placut povestea lor.

Alexandra B spunea...

Ce idee buna Lissa, multumesc. Am incercat sa-mi fac si eu mulaje dupa papusile care le aveam din copilarie la mama acasa, dar la bibelouri nici cum nu m-am gandit :P foarte faina idee, o sa ma duc sa deschid dulapurile cu bibelouri al mamei mele sa le sterg de praf si sa le folosesc la ceva, macar atat dupa ce toata copilaria am fost stresata sa nu cumva sa spargem vreunul ca primeam bataie :)

Maria spunea...

Multumim mult pentru tort! A fost superb! A starnit adevarate emotii!
Multumim inca o data! Mii de felicitari!!!

Doinitza`s cakes spunea...

Induiosatoare si-n acelasi timp frumoasa povestea la fel ca tortul foarte inedit,felicitari senseiul meu,foarte reusite toate personajele,te pupik dulce

florentina spunea...

buna lissa, foarte frumos tortul, tu ce fel de colorant folosesti, colorantul gel de decorat sau cel lichid de la wilton pt pasta de zahar. ce ma sfatuiesti sa folosesc.
te pop si felicitari