11 martie 2013

Tort de nunta


Multa fericire si casa de piatra pentru Mircea si Cristina,

sambata au avut nunta si am facut acest tort pentru ei ,o combinatie de culori alb,roz,verde si auriu ...mult mai frumos arata in realitate decat in poze.
Cremele au fost mousse de ciocolata alba cu alune si visine si mousse de ciocolata neagra .



tortuletele au fost pentru cele doua perechi de nasi .





8 comentarii:

Doinitza`s cakes spunea...

E ,mai mult decat superb, Lissa, te felicit, trebuie sa-i fi impresionat pe miri si pe nasi cu torturile acestea,florile cutiuta inimioara cu verighetele, imprimeurile, toate-s de nota 12,pupik

Lissa's Cakes spunea...

multumesc Doinita draga.

Dorothy Sweet spunea...

E superb Lissa,imi place foarte mult!Multe Felicitari!Ai niste maini de aur!

Unknown spunea...

Deci e clar. Asa vreau si eu tortul, dar sa fie cu galben si albastru... Imi place foarte mult si pun pariu ca a fost si gustos.
Din pacate, nu stau in Orastie, dar o sa ii rog pe cei de la http://www.deliciilekronstadt.ro din Brasov sa ma ajute si sa execute tortul in genul acesta. :D Felicitari!

Lissa's Cakes spunea...

Multumesc Camy,te pup.

Lissa's Cakes spunea...

Multumesc Alexia ,o sa arate superb cu galben si albastru...mi-l imaginez si mi-ar fi placut sa fi mai aproape ca sa ti-l fac eu.

dana t.. spunea...

lissa,sunt impresionata de torturile tale,esti fenomenala.
fiind la inceputul carierei mele in materie de torturi as vrea sa imi dai cateva sfaturi,daca doresti bine`nteles.
am facut torturi pt. diferite evenimente si majorate.acum am primit o comanda de tort de nunta pt. 150 persoane si nu stiu cum sa fac pasta de zahar ,am incercat cateva retete dar nu am reusit.probabil ca zaharul pudra trebuie sa fie foarte fin macinat,sau o anume marca.daca imi poti da cateva sfaturi le-as primi cu mii de multumiri

Lissa's Cakes spunea...

multumesc Dana...la pasta de zahar gasesti reteta pe coloana din dreapta la rubrica ornamente,eu folosesc zahar pudra cumparat,coronita sau margaritar pe care le mai cern inca odata ca sa nu fie granule de zahar ,trebuie sa fie fin.
Succes.