30 iulie 2013

Tort de nunta- carte


Am avut placerea sa realizez acest tort pentru doi tineri deosebiti care si-au organizat o nunta ca -n povesti la Castelul Corvinilor din Hunedoara.
Multa fericire pentru Mihai si Diana.
Tortul are o dimensiune de 80/60 cm si contine blat cu cacao ,mousse de ciocolata amaruie cu visine alcoolizate  ,crema cu iaurt si fructe de padure.

11 comentarii:

Alexa spunea...

ca de fiecare data ma lasi cu gura cascata, felicitari

Violetta spunea...

e superb tortuletul,am reusit sa citesc si mesajul de pe el !!! bravissima <3 <3

Anonim spunea...

Superb tortul...felicitari!Poti sa imi spui si mie cum faci crema de iaurt cu fructe de padure? Te rog mult...

SOROP CRISTIAN spunea...

Felicitari distinsa doamna pentru deosebita creatie fara de care nunta fiicei noastre nu ar fi avut stralucirea maxima.Va multumim si va dorim ca pasiunea dumneavoastra sa faca citi mai multi oameni fericiti!Cristian si Natalia Sorop.parintii Dianei

Andreea-Denisa spunea...

Lissa este minunat! Esti o artista!! Felicitari!

Lissa's Cakes spunea...

Va multumesc mult d-le Cristian si d-na Natalia,ma bucur din suflet ca tortul a fost asa cum si l-au dorit. Le doresc multa fericire si casa de piatra.

Anonim spunea...

Buna seara.In primul rand vreau sa va felicit pentru toate minunatiile care va ies din mana si mai ales pentru rabdarea si bunavointa de a impartasi si cu altii secretele meseriei,sa zicem asa.Vroiam sa intreb,scrisul si desenul pe carte,le-ati facut dumneavoastra si daca da cum ati reusit ? Daniela

Lissa's Cakes spunea...

multumesc Daniela pentru felicitari,scrisul si desenul sunt foi de vafa facute la imprimanta speciala,eu le-am aplicat pe tort.

Anonim spunea...

Felicitari, Lissa!
Am vazut tortul acesta cand l-ai postat si l-am admirat in taina. In seara aceasta am urmarit ultima editie a emisiunii Patru nunti si-o provocare si la una dintre nunti vad tortul acesta. Imediat imi amintesc ca am vazut si la tine pe blog un tort asemanator, intru aici si, intr-adevar, banuielile-mi sunt confirmate. Tortul tau este de fapt acelasi cu cel de la nunta.
Bravo, ai facut o treaba excelenta! Tortul a fost de vis la fel ca intreaga nunta!
Cu drag, Maria

Lissa's Cakes spunea...

Multumesc frumos Maria,mi-a facut placere sa-l fac si m-am bucurat cand am vazut ca mirii ai si castigat luna de miere cu nunta lor superba.

Unknown spunea...

Incredibil!
Esti o adevarata artista... Felicitari!