19 noiembrie 2008

Roti de masina

Pentru cine vrea sa faca roti de masina si nu are forme speciale.
Din pasta decupam un cerc cu grosimea de 1/2cm si diametrul in functie de cat vrem rotile de mari ,facem o gaura mai mica in mijloc,trasam cu scobitoarea marginea cercului mare pt a da forma rotii. Taiem cate o fasie din pasta de alta culoare si o aplicam in interiorul rotii.
Din aceeasi culoare decupam cu ceva un cerc mai mic din care decupam o steluta.
Steluta o lipim in centrul rotii.

9 comentarii:

Laura spunea...

...mesajul pe care as fi vrut sa apara aici a aparut la eclere :)))
...tare ametita mai sint! :P

...dar important este ca ai inteles ce-am vrut sa-ti spun! ;)

Anonim spunea...

Nu-i nimic Laura draga ,am inteles cand am citit mesajul de-acolo.

Sandy spunea...

Lily vreau sa fac rotile astea de masina ca pe duminica trebuie sa fac o masina. Nu le pot face inainte ca nu stiu ce dimensiune o sa aiba masina. E vreo problema daca le fac in ziua cand fac masina?

Lissa's Cakes spunea...

Ale draga ,eu le fac inainte cu 2-3 zile ca sa se intareasca,ar trebui sa ai dinainte idee cam cat vrei masina de mare si atunci sti si rotile cam cat sa le faci...ale mele au 5 cm diam,am decupat cu gura unui pahar..lungimea masinii e de 23-24 cm si de inaltime te orientezi...

Unknown spunea...

Multumesc, Lissa!Chiar ma intrebam cum se pot face rotile.

Lissa's Cakes spunea...

cu multa placere Carmen,te pup.

Anonim spunea...

Buna, Lisa!
Te admir pentru tot ce ai realizat! Esti grozava! Ai talent, daruire si banuiesc ca tot ce faci, realizezi cu placere. Iti doresc sa ai sanatate, fericire si tot ce vei realiza de acum inainte sa-ti aduca satisactii, multumire si tot ce iti doresti tu! Tine-o tot asa!
Si te rog mult, daca poti, explica-mi si mie cum realizezi o masina. Multumesc anticipat pentru raspuns. (Vreau sa fac un "Fulger McQueen" si pe prietenul lui, camioneta din "Cars"). Daca ai detalii su idei, te rog, ajta-ma. Multumesc inca o data.

Anonim spunea...

Felicitari pentru creativitate si rabdare.Foarte frumoase si explicate de dumneavoastra par si foarte simplu de facut.

Anonim spunea...

Va urmaresc de ceva vreme....si pot sa va zic ca am invatat multe cu ajutorul dvs....Va felicit pentru tot ce faceti si va multumesc ca impartasiti cu noi trucurile,ideile si experienta dumneavoastra...Cu stima si respect,Andreea... Ps: Datorita dvs. mi-am accentuat aceasta pasiune pentru aceasta minunata.arta...Saru' mana...